FENERBAHÇE BELVÜ'DE İFTAR KEYFİ !..

FENERBAHÇE BELVÜ'DE İFTAR KEYFİ !..

Fenerbahçe Belvü Tesislerinde iftar menüleriniz hem damak tadınıza hem de göz zevkinize hitap edecek.

Her yil farkli bir bereket ve keyifle gelen , 11 ayin sultani Ramazan ayinda hersene oldugu gibi bu sene de Fenerbahce Belvu Tesislerinde iftar menuleriniz hem damak tadiniza hemde goz zevkinize hitap edecek.

Genis ve zengin menusu ile iftarlari farkli bir tatda yasatmaya hazirlanan mekanda gecmisten gunumuze geleneksellesen iftar sofralarina ozel bircok lezzeti bulmaniz mumkun,iftariyeliklerinden geleneksel tatlilarina kadar leziz yemekler ve bir okadar guzel sunumlu menulerimiz ile misafirlerimizi agirlamaktan keyif duyacagiz?

Bulundugu konum itibari ile her taraftan marinaya hakim olan Fenerbahce Belvu 'de yer alan Belvu Ocakbaşı Et Mangal Restaurant ette iddeali oldugu kadar iftar sonrasinda da misafirlerine keyif aldirmak konusunda da iddeali,cay tiryakileri icin hazirlanmis semaverlerde servis edilen caylari ve Osmanli'dan bu yana gelen naturel kizilcik serbet ikramina kadar misafir memnuniyeti on planda?

Sark mutfaginin special urunlerinin de yer aldigi mutfakta ,Balikesir'den gelen kivircik kuzu diye adlandirilan ozel bir etten urunlerini imal eden Belvu Ocakbasi Et Mangal Restaurant'ta pismis etin servisi ise ozel mangalda servis edilmekte ve etinizi sogutmadan yeme ayricaligini yasayabilirsiniz.

Gelen misafirlerini kaliteli hizmet anlayisi ve profesyonel ekibi ile agirlayan mekanda limitsiz iftar menusu 45 tl + kdv 'dir.Cocuk oyun alani ve mama sandalyesi bulunan mekanda vale ve ozel otapark hizmetimizde mevcuttur.Acik ve kapali mekan alternatifleri ile ''GRUP IFTAR'' organizasyonlarida yapilabilen mekanda hersey sizler icin dusunulmus konumdadir?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.