Filizler Köfte... LEZZETİ BOĞAZ'A GETİRDİ!

Filizler Köfte... LEZZETİ BOĞAZ'A GETİRDİ!

Mutfağından çıkan birbirinden leziz ürünleriyle köfteseverlerin üssü haline gelen Filizler Köftecisi, mönüsündeki farklı lezzetlerle herkesin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Bu farklı tatlar arasında yer alan Sebzeli Köfte ise bambaşka bir bağımlılık yaratmaya aday...

Herkes yemek hazırlarken ana malzemeye yaptığı ilavelerle, alışılmış yemekleri kendince yorumlar. Dünyanın en ünlü şeflerini o kadar ünlü yapan da zaten budur. Çünkü yemek hazırlamak aynı zamanda yorumlanan bir süreçtir. Bunun en güzel örneklerinden birini tatmak isterseniz, gideceğiniz yer de elbette Filizler Köftecisi olmalıdır.

Konumuz, Filizler Köftecisi'nin sebzeli köftesi... Aslında sebzeli köftenin hazırlanmasında ve bu kadar leziz olmasındaki en önemli etken, yine Filizler titizliği ve kalitesi ama malzemelerin de hakkını teslim etmek gerekir: Kabak, havuç, maydanoz ve kaşar peyniri...

Öncelikle kabak ve havuç ince ince ve küçük küpler halinde doğranıyor. İçine yine ince kıyılmış bol miktarda maydanoz ekleniyor. En son olarak rendelenmiş kaşar peyniri de bu karışıma ilave ediliyor. Malzemenin et ile ilgili bölümü, bir Filizler klasiği: Hiç bir katkı maddesi kullanılmadan, Filizler için hazırlanan doğal baharatlarla karılmış, yüzde 90 oranında kaliteli et barındıran karışım... Sonra sebzeli karışım ile etli karışım bir kez daha karılıyor. Ortaya çıkan da sebzeli, sağlıklı ve sağlıklı olduğu kadar da lezzetli bir Filizler spesyali oluyor.

Bu günlerde yolunuz Filizler Köftecisi'ne düşerse, sebzeli köftesini mutlaka deneyin. O bir porsiyon sebzeli köfte bile sizi Filizler müdavimi yapmaya yetecektir... Bir porsiyon sebzeli köftenin fiyatı ise 9.25 TL.

İletişim:

Salacak: Aziz Mahmut Hüdai Mah. Öğdül Sok. No: 41 Üsküdar

Tuzla : Cumhuriyet Cad.No:135

Telefon: 0216 343 45 49 Salacak

0216 395 91 06 Tuzla

www.filizler.com

www.filizlerailesi.com

Filizler Köftecisi Hakkında...

Başarının, varılması gereken bir nokta değil, uzun yıllar sürdürülmesi gereken bir hizmet anlayışı olduğunun bilinciyle hareket eden Filizler Köftecisi, bundan 16 yıl önce İstanbul'un Tuzla sahilinde hizmet vermeye başladı. Yıllar içinde ünü İstanbul sınırlarını zorlayan köftesinin lezzeti ve ziyaretçilerinin peçetelere yazdığı notlarının masalar üzerindeki camların altında sergilenmesi geleneği hiç değişmedi. Filizler günümüzde 270 kişi kapasiteli restoranı, et yemekleri, ızgaraları kadar, müşterilerine sunduğu ev yapımı turşular&tatlılar ve özel mezeler gibi farklı lezzetleriyle de anılıyor. Filizler, makul fiyatlarıyla beraber yıllardır sürdürdüğü lezzet geleneğiyle, her gün yüzlerce müşterisini ağırlıyor. Yakın zamanda İstanbul'un değişik noktalarına, titizliğinden ödün vermeden, mevcut atmosferini ve ürünlerini ulaştırmak için şubeler açmayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.