Funda Arar-Kubat... YENİ BİR İKİLİ DOĞDU!..

Funda Arar-Kubat... YENİ BİR İKİLİ DOĞDU!..

Funda Arar ile Kubat, Günay'da İstanbullulara unutulmaz bir gece yaşattı. Kubat, "Müzik damarlarımda geziyor" derken, Funda Arar da, "Müziksiz yaşayamam. Şarkı söylerken başka bir dünyada oluyorum" dedi.

Önceki, gece İstanbul'un 2 gazino sahnesinden biri olan Günay'da unutulmayacak bir gece yaşandı. Funda Arar ile Kubat, sevenlerine muhteşem bir gece sundu. İkili, dünden bugüne unutulmayacak şarkıları söyleyip Günay'da tam bir müzik şöleni sundular. Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve Türk Pop Müziği'nden unutulmaz şarkıları seslendiren ikili, geceye birlikte söyledikleri şarkılar ile de damga vurdular.

Müzik olmadan asla yaşamayacağını söyleyen Funda Arar, "Şarkı söylemek çok güzel. Özellikle de Günay sahnesinde çok özel. Şarkı söylemezsem yaşayamam. Sahne de,bambaşka bir yerde oluyorum. Başka bir dünyada oluyorum. Bunun tarifi çok zor" derken Kubat, "Damarlarımda notalar geziyor. Müzik ruhun da gıdasıdır. Funda'yı dinlemekte çok büyük bir zevk. Onu dinlerken müzikten daha çok keyif aldığımı fark ediyorum" diyerek İstanbulluların Günay'dan çok keyifli ayrılmalarını sağladılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.