Gamze Berberci Çelik... "BEN EN ÇOK KENDİM OLMAYI SEVDİM, YA SEN?"..

Gamze Berberci Çelik... "BEN EN ÇOK KENDİM OLMAYI SEVDİM, YA SEN?"..

Arkadya Yayınları’ndan tarafından yayımlanan, Gamze Berberci Çelik’in ilişkilerinize ve kendinize karşı empati kurabileceğiniz, başucu niteliğindeki kitabı; “Ben En Çok Kendim Olmayı Sevdim, Ya Sen?”nin tanıtım lansmanı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.

Kitabında anne, eş, sevgili, evlat ve dost ilişkilerini tatlılıkla ele alan yazar, okuyucuyu kendi özüne doğru bir yolculuğa çıkartırken; hikayeleri, yöntemleri ve soruları ile okuyucuya kılavuzluk ediyor. Dili ve tarzıyla okuyucunun her zaman yanında olduğunu adeta kitabında hisettiren yazar Gamze Berberci Çelik, “Haydi, uzat elini, çevir sayfayı, ‘Bu kitabı kendime adıyorum,’ de ve başla!” diyor. 

Uzun yıllar Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sakıp Sabancı’nın özel asistanlığını yapan Gamze Berberci Çelik, lifecoaching ve ilişki koçluğu alanında uluslararası sertifikasını aldıktan sonra bu alanda danışman olarak çalışmaya başladı. On beş senelik kariyeri süresince kişisel gelişim alanında birçok eğitim ve seminere katılan, Türkiye’nin önde gelen kişisel gelişim uzmanları ile birebir çalışan Gamze Berberci Çelik, deneyimlerini ve çalışmalarını “Ben En Çok Kendim Olmayı Sevdim, Ya Sen?” isimli kitabında topladı.  

Kendinize sorduğunuz soruları cevaplamak için heyecan duyacak, konulara eşlik eden interaktif hikayeleri tamamlamak için hayal gücünüzü kullanacak, kitapta yer alan aktivite ve yöntemlerle eğlenecek, içindeki ilişki kartları ve kimlik kartını yanınızdan ayrıramayacak ve size, sizi anlatan bu kitabı çok seveceksiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.