GARDEN 74 "COVER"(*)LANDI!...

GARDEN 74 "COVER"(*)LANDI!...

Uzun yıllar gece hayatına damga vuran Garden 74 adlı mekan, eski adı ve yeni ambiansıyla Trtump Tower'da hizmete girdi!..

İstanbul'un en ünlü restoran ve gece klüplerinden biri olan "Garden 74" uzun yıllar eğlencenin vazgeçilmez adresi olarak hizmet vermişti. Ünlü işletmeci Serhat Gür ve ortağı Levent Akkaş'ın evsahipliğinde ve Banu Zorlu'nun muhteşem konseri ile gece hayatına yeniden merhaba dedi.


"Garden 74" açılışına Pınar Dilşeker, oyuncu Özgür Özgülgün, Turgay Kıran, Nil Ünal, Anta Toros, Ufuk Kaplan, Ersan Erdura, Salim Dündar, Hakan Eren,  Magazinkolik.com Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur, Medya Faresi sahibi Kubilay Tümen, Serap Tibuk,  Emre Borhan, Günsel Ülkü, Mehmet Köymen, Zeynep Köker yanı sıra pek çok ünlü isim ve gazeteciler, yapımcılar davetliler arasında yerini aldı.

"Garden 74" Banu Zorlu'nun açılış konserinin ardından pek çok ünlü ismin sahne alacağını belirten işletmeci Serhat Gür, canlı konserlerle eğlence sektörüne damga vuracaklarını belirtti.

AÇILIŞTAN İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER;

Mankenleri kızdıracak!...

Trump Towers "Garden 74" açılışının konseri öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Banu Zorlu, yoğun tempodan dolayı zayıfladığını dile getirdi. Haftanın 3-4 günü sahne çalışması olduğunu belirten güzel sanatçı, "Bir gün ara verip ertesi gün yine konserler veriyorum. Bu yüzden bir hayli kilo verdim' dedi. Geçtiğimiz gün defilede mankenlik yapan Banu Zorlu, "Mankenlik şarkıcılık ve oyunculuktan daha kolaymış. Belli standart ölçülerinde olan herkes mankenlik yapabilir' diyen Zorlu'ya basın mensupları mankenler kızacak bu açıklamalarınıza karşılık olarak Banu, "Kızarlarsa kızsınlar' diye konuştu. Albüm hazırlığında olduğunu belirten Banu Zorlu, 10 parmağımda 10 marifet, "Mankenlik, oyunculuk, şarkıcılık hepsini yapıyorum' diyen güzel şarkıcı, Nisan ayında çıkaracağı albüm öncesinde Amerika'ya giderek kısa bir tatil yapacağını ve enerji depoladıktan sonra bomba gibi bir albümle sevenlerinin karşısında olacağını söyledi.

Albüm, konserlerinin yanı sıra sinema filmiyle de beyaz perde de olacağını anlatan Banu Zorlu, "Playboyla evlenen genç bir kızın dramını anlatan bir filmde rol alacağım" diye konuştu.

AÇILIŞTAN RENKLİ FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...
 

İŞTE BANU ZORLU'NUN AÇILIŞ PERFORMANSI;

 

(*) Cover nedir?

Cover kelimesi sözlük anlamları ve müzikteki anlamı üzere 2 tür farklı anlamı vardır.

Cover, İngilizce bir kelimedir.

Cover kelimesi isim olarak "kapak, örtü, kap, bahane, kılık, zarf, kaplık, paket" anlamına gelirken fiil olarak ise "kapsamak, kapatmak, örtmek, kaplamak, korumak, üzerini kapatmak" gibi anlamlara gelmektedir.

Cover kelimesi sözlükte bu anlamlara gelirken, müzikteyse "cover versiyon, cover parça" gibi kavramlarla kullanılır ve "popüler eski bir müziğin yeni teknolojik aletler, enstrümanlar ve farklı bir sanatçı ile birlikte o şarkının tekrar yorumlanmasına" denilmektedir. Bazı dinleyiciler cover parçaları eski halleriden daha çok sevip onu dinleyebilmektedirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.