Gökhan Türkmen... 'ŞARKI KENDİ SOLİSTİNİ KENDİ SEÇİYOR!'

Gökhan Türkmen... 'ŞARKI KENDİ SOLİSTİNİ KENDİ SEÇİYOR!'

Her çarşamba Dream Türk’te popüler konuklarıyla izleyenlerin karşısına çıkan Deşarj, önceki gün kendine özgü sesi ve tarzıyla pop müziğin güçlü isimlerden Gökhan Türkmen’i ağırladı.

Dream Türk ekranında samimi açıklamalarda bulunan Türkmen, gerçekleşecek yeni projeleriyle ilgili hayranlarına müjdeler verdi.

Şarkı kendi solistini kendi seçiyor…”Türkmen, hayranlarının büyük bir ilgiyle takip ettiği çok sevilen şarkılarının ortaya çıkış anını şu sözlerle anlattı;

“Ben her şarkının bir kaderi ve solisti oldugunu düşünüyorum. O yüzden ben hiçbir şarkı için ‘Bu şarkı benim olmalı, bu şarkıyı ben söyleyeceğim’ demedim, hiçbir zaman böyle bir hırsım olmadı. Şarkı senin kaderinse bir şekilde seni buluyor yani şarkı kendi solistini kendi seçiyor…”Yakın zamanda müzikseverlerle buluşturduğu sözü ve müziği kendisine ait olan “Durumlar Müsait” isimli şarkısının çıkış hikayesini anlatan Türkmen;

“Eşim Sinem’i arabada beklerken Deeperise bana bir alt yapı attı ve o an 10 dakika içinde sözü ve müziği yazdım.

Sonrasında birkaç değişiklik yaptık fakat şarkının ortaya çıkışı çok hızlı oldu.

Ama aslında bu olay iki yıl önce gerçekleşti. Şarkının şimdi çıkmasının sebebiyse araya başka şarkılarımız girdi, koptuk farklı şeyler oldu derken bir araya gelemedik.

Artık çıkarmamız gerek dedik ve müzikseverlerin beğenisine sunduk.” dedi.

“1 yıllık müzik planımı yaptım…” 

Yeni çıkacak projeleriyle ilgili konuşan Gökhan Türkmen, ‘Yılın başından itibaren bir yıllık planımızı hazırlıyoruz ekiple birlikte.

Hangi şarkımın hangi sırayla yayınlanacağı bellidir.

Şubat ayında çıkacak benim şarkılarımın akustik versiyonlarını yaptığımız “Hem Dem” adı altında Serkan Ölçer’le birlikte yaptığımız bir proje var.” dedi.

Radyo D iletişim sponsorluğunda gerçekleşen ‘2023 Türkiye Turnesi’nin takvimi ve detaylarından da bahseden Türkmen, son olarak ‘Karşımızda bize bakan güzel gözler gördüğümüz zaman daha da güzel geçiyor konserler o yüzden tüm sevenlerimizi konserlerimize bekliyoruz.

Buradan tekrar iletişim sponsorumuz Radyo D’ye tüm medya grubunuza verdiğiniz destek için teşekkür ediyoruz, birlikte bu seneyi inşallah çok güzel bir şekilde tamamlarız.” sözleriyle teşekkürlerini ileterek hayranlarını konserlerine davet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.