Gökhan Türkmen... "SİGARA İÇEN KONSERİME GELMESİN!"

Gökhan Türkmen... "SİGARA İÇEN KONSERİME GELMESİN!"

Gökhan Türkmen, Emre Yücelen'in "Emre Yücelen Şan Dersi" adlı Youtube kanalında yayınlanan "Emre Yücelen ile Stüdyo Sohbetleri" programına konuk oldu.

Türk Pop Müziğinin sevilen sanatçılarından Gökhan Türkmen,  yıllar önce radyolarda zirveye yerleşen şarkısı "Büyük İnsan" ın  ilk düzenlemesine imzasını atan isimlerden müzisyen, yorumcu ve vokal koç Emre Yücelen'in  "Emre Yücelen Şan Dersi" adlı Youtube kanalında yayınlanan "Emre Yücelen ile Stüdyo Sohbetleri" programına konuk oldu.

"SAYGISIZ VE KÜSTAH SEYİRCİYE TAHAMMÜLÜM YOK"

Yoğun bir konser takvimiyle sahne alan Gökhan Türkmen'in,  sahne çalışmalarında nelere dikkat ettiğine dair sorulan soruya "Performansım sırasında sahne aldığım mekanlarda havalandırma iyi olsa bile sigara içilmemesi konusunda uyarıda bulunuyorum.

Sigara performansımı kötü etkiliyor ama uyarılarıma rağmen bana tepki olarak göstere göstere ağzıma üflüyorlar. Kimse beni sevsin istemem ama bana saygı duysun isterim.

Böyle saygısız izleyicileri görmek istemiyorum. Sahne alacağım mekanlarda bunlara dikkat ederim." şeklinde açıklamalarda bulundu.

"AŞK VE İNSANİ İLİŞKİLERDEN İYİ ANLIYORUM BUNU ŞARKI SÖZLERİME YANSITIYORUM"

İzleyicilerden gelen "Şarkı üretiminde ve çalışmalarında ticari kaygı güdüyor mu?" şeklinde gelen soruya; "Hem kendi hem de şirketimin sanatçılarınınprojelerinde %20 ticari kaygım vardır.

Müzikten para kazanmamız da gerekiyor. Artık slow şarkılarımdan bir kaç tanesini hızlandırarak söylüyorum.

Çünkü aynı şekilde slow halleriyle söylemekten sıkıldık. Artık klüpler için remixleyerek söylemek iyi geliyor. Aşk şarkısı yapmak en iyi yaptığım şey.

En iyi bildiğim şey aşk ve insan İlişkileridir. Bunu şarkıya dökmek en büyük becerim. Öldüm bittim diye şarkı yazmıyorum, Pozitif yanları yazıyorum sözlerimde.

Son zamanlarda sosyal mesajlı şarkılarda üretmeye başladım. " şeklinde cevap verdi

"ÇOCUKLARIMIN YANINDA MÜZİK KONUŞMAK MUAZZAM BİR DUYGU"

Evliliğimin ve çocuklarımın müzik kariyerine artıları ve eksileri üzerine gelen soruya ise; "Eşim müzik hayatımda en büyük desteğim.

Çocuklarımın yanında müzik konuşmak muazzam bir duygu. Onlara müzik bilgimi miras bırakıyorum" dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.