GÖKSU MARİN CAFE RESTAURANT AÇILIYOR!

GÖKSU MARİN CAFE RESTAURANT AÇILIYOR!

Tarihi Göksu'da, dillere destan fasıllı sandal sefaları başlıyor...

Göksu'da, 'Göksu Marin Cafe & Restaurant' açılıyor...

Tarihi Göksu'da, fasıllı sandal sefaları başlıyor. Osmanlı İmparatorluğu döneminde, dillere destan olan Göksu mesireleri geri dönüyor. Göksu Deresi boyunca, arz-ı endam eden sandallar, İstanbulluları fasıl eşliğindeki sandal sefasına davet ediyor.

Anadolu Hisarı'ndaki Göksu Deresi üzerinde, 1 Temmuz 2009 tarihiyle açılan Göksu Marin Cafe & Restaruant, fasıllı sandal sefasını, ücretsiz olarak İstanbulluların hizmetine sunacak...

Haydi ne duruyorsunuz. Sıcak yaz günlerinde, püfür püfür esen ılık rüzgar eşliğinde, çiçekler ve ağaçlar arasındaki Göksu Marin Cafe & Restaruant'ın bahçesinde, bir yandan dünya mutfağından eşsiz lezzetleri yada günlük alınan taze balık çeşitlerini tadarken, diğer yandan mekanın konuklarına ücretsiz olarak sunduğu fasıllı sandal sefası yapmaya ne dersiniz?.

Osmanlı döneminde Saltanat mensuplarının, Cumhuriyet döneminde M. Kemal Atatürk'ün, sandal sefası yaptığı tarihi Göksu Deresi üzerindeki Göksu Marin Cafe & Restaruant; Sizleri ve dostlarınızı, Göksu'da fasıllı sandal sefası yapmaya bekliyor.

Şık, rahat ve konforlu koltukların yer aldığı mekanda, üzüm salkımı altında meraklıları için çardak da düşünülmüş.

Ayrıca, unutmadan söyleyelim? Boğaz'da, teknenizi bağlayıp, kahvaltınızı edip, öğle- akşam yemeğinizi yiyebileceğiniz, ender mekanlardan biri? Teknesiyle, Boğaza açılanlar bilir. Teknenin bağlanacağı en yakın yer, Poyrazköy veya Adalar'dır. Tekne ve yatların bağlanmasına imkan veren Göksu Marin Cafe & Restaurant, bu yaz tekneyle Boğaza çıkacakların popüler uğrak yerlerinden biri olmaya da aday?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.