Gönen... HER CUMA MELON 24'TE

Gönen... HER CUMA MELON 24'TE

Nişantaşı Resaürans Çarşısında yer alan "Melon 24" Cuma günü açılışını Gönen ile yaptı.

Türk Pop müziğinin genç ve yetenekli isimlerinden Gönen, Ossi Müzik etiketiyle yayınladığı "Vesile" single ile bu yaz Türkiye ve Avrupa'nın birçok yerinde müzikseverlerle buluştu.

Söz ve bestesi son yılların en üretken isimlerinden Soner Sarıkabadayı'ya ait olan "Vesile" ile 7'den 70'e her kesimden insanın diline yapışan şarkı kaliteli sözleri, akılda kalıcı melodisi ve Gönen'in vokal performansı ile diğer pop şarkılarından hemen ayırt edildi.

Yavaş yavaş müzik sektörünün hareketlendiği Eylül ayında kışlık mekanlar bir bir kapılarını açmaya başladı. Nişantaşı Resaürans Çarşısında yer alan "Melon 24" Cuma günü açılışını Gönen ile yaptı. Gençlerin tercih ettiği, kaliteli bir müşteri kitlesinin bulunduğu 250 kişilik mekanı hınca hınca dolduranlar, gecede Gönen'in şarkılarını hep bir ağızdan söylediler. Eski ve yeni pop müziği şarkılarının haricinde kendi şarkılarını da söyleyen Gönen, Türk sanat müziğinin klasikleşmiş eserlerinide söylerek kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Yaklaşık dört saat hiç aralıksız sahnede kalan sanatçı, ilerleyen dakikalrada ana dili gibi konuştuğu İngilizce şarkılar söyleyerek izleyenleri şarıttı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.