`Google`... ÇEVİRİYE, YENİ ÖZELLİKLER GETİRDİ !..

`Google`... ÇEVİRİYE, YENİ ÖZELLİKLER GETİRDİ !..

Google, çeviri uygulamasına güncellemeler yaparak kamera görüntüsünden anlık çeviri yapılabilmesini sağlayan yeni bir özellik ekledi.

Google çeviriye getirilen yeni güncellemelerle, uygulamada diğer dillere çeviri süresi kısalırken, kameranın görüntülediği içerikler de anlık olarak çevrilebilecek.

İNTERNETSİZ KAMERAYLA ÇEVİRİ...

Görüntü çevirme özelliğinin zaten bulunduğu uygulamaya eklenen "Word Lens" teknolojisiyle, çeviri için artık fotoğraf çekilmesi gerekmiyor. Yeni özellik, kamera moduna geçilmesiyle görüntüde olan her şeyi, veri veya Internet bağlantısı olmadan çevirebiliyor.

ÇEVİRİ YAPTIĞI DİLLER...

Yeni özellik, şimdilik İngilizce ile Rusça, İspanyolca, Fransızca, İtalyanca, Almanca ve Portekizce dilleri arasında çeviri yapabiliyor. Google, diğer diller üzerinde de çalışma yapıldığını belirtti.

KONUŞTUĞUNUZ DİLİ ALGILAYACAK...

Diğer yandan, uygulamaya eklenen konuşma modu kullanıcıların ekrandaki mikrofon simgesine dokunup konuşmasıyla otomatik olarak hangi dilin konuşulduğunu algılayacak ve anlık olarak "Google Çeviri"nin hizmet verdiği 90 dilden tercih edilen dile çevirecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.