GREEN PARK OTEL'DE GÖRKEMLİ PERSONEL PARTİSİ

GREEN PARK OTEL'DE GÖRKEMLİ PERSONEL PARTİSİ

The Green Park Pendik Hotel & Conventıon Center'da düzenlenen personel gecesinde otellerin tüm departmanlarında görev alan yaklaşık bine yakın personel katıldı.

Açılış konuşmasıyla başlayan gecede; grubun 2011 yılı değerlendirmesi ve 2012 yılının yeni projeleri ile hedefleri paylaşıldı. The Green Park Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ personele yönelik yaptığı konuşmada "İşinize olan bağlılığınız, emekleriniz ve sadakatiniz sayesinde bugünlere geldik. Green Park ailesi olarak yeni yatırımlarımızla hep birlikte The Green Park Oteller zincirinin halkalarını arttırmaya devam edeceğiz" şeklinde konuşarak sözleriyle çalışanlarını motive etti.

Organizasyonda yıl boyunca başarılı performans gösteren Green Park çalışanlarına 2011 Yılı Personel Ödülleri dağıtıldı. Çekiliş ile Yurt içi ve Yurt dışı tur ödüllerinin yanı sıra hediyeler verildi. Gecenin en keyifli anları ise Türk pop müziğinin sevilen isimleri Kutsi, Sinan Akçıl ve Ümit Sayın'ın Green Park ailesine yaşattığı eğlenceli saatlerdi. Sanatçıların muhteşem performanslarıyla coşan personel ve aileleri geceden mutlu bir şekilde ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.