Gülden Karaböcek? MEYHANE KONSEPTİYLE GHETTO'DA

Gülden Karaböcek? MEYHANE KONSEPTİYLE GHETTO'DA

Gülden Karaböcek, unutulmaz hitleri ve döneminin popüler şarkılarını seslendireceği nostaljik programıyla 27 Mart Cumartesi gecesi Ghetto'da olacak.

İlk plağını 14 yaşında yapan, 70-80'li yılların Klasik Türk Müziği, Pop ve Arabesk-Fantazi yorumcusu Gülden Karaböcek, unutulmaz hitleri ve döneminin popüler şarkılarını seslendireceği nostaljik programıyla 27 Mart Cumartesi gecesi Ghetto'da olacak.

Yoğun müzik yaşamına yirmi 45'lik, dokuz LP çok sayıda CD ve kaset sığdıran sanatçı, aynı zamanda altı sinema filminde de başrol oyuncusu olarak yer aldı. Farklı türlerde söylese de ona asıl ününü 'pop'a çeyrek kala' olarak tanımlayabileceğimiz kendine has arabesk fantezi şarkılar kazandırdı. Berrak, farklı sesi ve güçlü yorumu ile kadın sanatçılar arasında apayrı bir yeri olan, çoğunun bestesi ve düzenlemesi kendine ait yüzlerce şarkısı bulunan Arabesk-Pop Kraliçesi, kalpten bir gece için Ghetto Meyhane konseptiyle 27 Mart Cumartesi bizlerle olacak. Tarık Başoğlu'nun hazırlayıp sunacağı müzik arşivi ile gece boyunca o yılları bir kez daha yaşamak isteyenlere duyurulur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.