Güliz Ayla... 'İKİ KERE KALBİM DURMUŞ!'

Güliz Ayla... 'İKİ KERE KALBİM DURMUŞ!'

Başarılı sunucu Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı “Hadi Be”nin konuğu, “Parla” adlı ikinci albümüyle adından söz ettiren ünlü şarkıcı Güliz Ayla oldu.

 

Hayli keyifli anların yaşandığı “Hadi Be” canlı yayınında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtlayan Güliz Ayla, samimi ve bir o kadar da iddialı açıklamalarda bulundu.

Ayak numaram 40

Boyu uzun olmasına rağmen dinleyicilerinin kendisini kısa boylu sandığını söyleyen Güliz Ayla, “Benim boyumun kısa olduğunu düşünüyormuş herkes.

1.74 boyum. Daha ne kadar uzun olabilirim?” dedi. Şarkıcı, bir izleyicinin sorusu üzerine de 40 numara ayakkabı giydiğini söyledi.

7.5 numara miyobum

Güliz Ayla, lenslerini takmadığında göremediğini söyledi: “7.5 numara miyobum. Lenslerimi çıkarıp beni bir yere koyarsan, sonra gelip alman lazım.

Lensim olmadan uzaktan gelenleri tanımıyorum. Ancak burnumun dibime girmesi lazım kim olduğunu anlamam için. Çok kötü, çok zor bir şey.”

Samsun’un kızları güzeldir

Dinleyicilerinin genelde kendisini İzmirli zannettiğini anlatan ünlü şarkıcı, Samsunlu olduğunu söyledi: “Bunu çok söyleyen var.

‘İzmirlilere benziyorsun’ diyorlar. Çünkü İzmirliler genelde sarışın, mavi gözlü, açık tenli oluyor. Samsun’un kızları güzeldir bir kere.

Benim çok Samsunlu arkadaşım var, çok güzel hepsi.” 

Olmazsa Olmaz’ın bu kadar patlamasını beklemiyordum

“Olmazsa Olmaz” şarkısının gördüğü büyük ilgi hakkında konuşan Güliz Ayla, “Bu kadar patlamasını beklemiyordum.

Şarkı başka bir şey yakaladı gerçekten. Samimi geldi bence insanlara. Klibi de öyle, sözleri de öyle.”

Jennifer Lawrence’a benzetiyorlar

Güliz Ayla, dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Jennifer Lawrence’a benzetildiğini söyledi: “Jennifer Lawrence’a benzetiyorlar beni.

Ben de benzediğimi fark ettim sonradan. Saç rengimi değiştirdikten sonra da Khaleesi’ye (Game of Thrones dizisi karakteri) benzettiler.”

Lisede Safinaz diyorlardı

Şarkıcı, lise yıllarında çok zayıf olduğu için arkadaşlarının kendisine ‘Safinaz’ lakabını taktığını söyledi: “Safinaz diyorlardı bana.

Çok zayıftım çünkü. Ama sadece ilk iki yıl söyleyebildiler, daha sonra kilo aldığım için diyemediler.” 

Öğretmenlik yaptım

Bir süre öğretmenlik yaptığını anlatan Güliz Ayla, “Vokal öğretmenliği yaptım. Küçük yaş grubuyla da çalıştım.

Anaokulu öğretmenliği değildi ama özel bir müzik programı vardı, onun öğretmenliğini yaptım” diye konuştu. 

Anouk’la düet yapmak istiyorum

Hollandalı şarkıcı Anouk’a hayran olduğunu söyleyen Güliz Ayla, düet yapma istediği kişinin kim olduğu sorusuna da Anouk yanıtını verdi:

“Her şeyi olurum ben onun. Çok seviyorum. Onunla düet yapmak için Hollanda’ya giderdim.”

Deli, dobra, patavatsız

Güliz Ayla, “Arkadaşlarına sorsak senin için ne derler?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Deli derler kesin. Deli ve dobra derler.”

Ayla, beğenmediği özelliklerini de anlattı: “Bazen patavatsızım. Kimin yanında ne konuşacağımı çok bilmiyorum. Pot kırdığım çok oluyor.”

Ölümden döndüm, iki kere kalbim durdu

Güliz Ayla çocukluk yıllarında ölümden döndüğünü anlattı: “Çok küçükken ölümden döndüm. İki kere kalbim durmuş.

Bir hastalık geçirdim. Tip 1 diyabetliyim ben. Onun ilk teşhis konulma aşamasında iki kere kalbim durmuş. Komalık gitmişim hastaneye. Kalbimi masajla çalıştırmışlar.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.