Günay... ARALIK AYINDA EĞLENCENİN GÖZDESİ!

Günay... ARALIK AYINDA EĞLENCENİN GÖZDESİ!

İstanbul`un elit mekanı Günay Restaurant her hafta kaliteli eğlenceye ev sahipliği yapmaya bu sezon da devam ediyor.

Günay'ın eğlence akşamlarının bir balo gecesine benzemesi, mekanın şık ve konforlu ambiansının yanı sıra, kaliteli ve özenli servisi, zengin ve lezzetli menüsüyle de yakından alakalı.

Ebru Gündeş, hayranlarından gelen yoğun istek üzerine 6 ve 7 Aralık geceleri, BVS Group'a ait Günay Restaurant'ta peş peşe iki ayrı gala gecesi daha yapacak.

Ünlü sanatçı bu programları için yeni repertuar hazırlarken, yurt dışındaki ünlü modaevlerinden de yeni sahne kıyafetleri getirtti.

YILBAŞI GECESİ EMEL SAYIN SAHNEDE

14 ve 28 Aralık akşamları ise bu kez bir başka yıldız Sibel Can Günay sahnesinde hayranlarıyla buluşacak.

Yeni hazırladığı albümüyle oldukça iddialı olan ünlü sanatçı, Günay Restuarunt sahnesi için hem eski şarkılarından hem de yeni şarkılarından oluşan bir repertuar hazırladı.

BVS Group'un bir işletmesi olan Günay'ın müzik dolu gecelerine cemiyetin seçkin isimleri de sık sık katılıyorlar.

Günay Restaurant'ın yılbaşı gecesi sürprizi ise Türk Müziği'nin eskimeyen yıldızı Emel Sayın. Sanat hayatında 55 yılı geride bırakan, sayısız altın plak ve 'Yılın Ses Sanatçısı' ödülü sahibi Emel Sayın yıllardır sahne çalışması yapmıyordu.

Geçen ay 'Tarkan'ın ve 'Sinan Akçıl'ın iki yeni bestesiyle Pop Müzik tarzında şeni bir single çıkartan sanatçının Günay sahnesinde hem Türk Sanat Müziği hem de Pop şarkıları söyleyeceği öğrenildi.

Ünlü sanatçının bu farklı gece için çok özel bir repertuar hazırladığı o gece her şeyin eksiksiz olması için ekibiyle birlikte yoğun bir çalışma içine girdiği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.