Günay Restaurant... İKİ DEV AYNI SAHNEDE...

Günay Restaurant... İKİ DEV AYNI SAHNEDE...

İstanbul'un elit mekanı Günay Restaurant sahnesinde dünyaca ünlü dev isimler sahne almaya devam ediyor. Al Bona, Ishtar Alabina 23 Ocak'da Günay izleyicisi ile buluşacak.

Uzun bir sessizlik döneminden sonra kapılarını açan İstanbul'un elit mekanı Günay Restaurant'da Al Bano ve Fransız Alabina grubunun vokalisti olarak tanınan Ishtar Alabino sahneye çıkacak. Assolistlerin sahne aldığı ve unutulmaz gecelerin yaşandığı Günay'da sahne alacak olan dünyaca ünlü dev isimler 23 Ocak'da unutulmaz bir gece de yaşatacak Günay izleyicine. Arapça ve İbraniçe şarkılar söyleyerek tüm dünyayı kendine aşık eden Ishtar, İstanbullulara unutulmaz dakikalar yaşatacak. Albano & Romina Power olarak dünyaya nam salmış olan Albano ise gecede eşşiz şarkılarını tek başına seslendirecek.

Muhteşem repertuarları ve unutulmaz şarkıları ile eşşiz bir gece yaşanacak olan Günay Sahnesi'nde Sibel Mirkelam'da sahneye çıkacak. Sibel Mirkelam Albano ile birlikte bir şarkıda düet yapacak. "Asla Romina Power'ın yerini tutamam ama Albano ile yapacağımız düetlede Romina'yı aratmayacağımı düşünüyorum en azından böyle olsun istiyorum" diyerek güzel bir gece yaşayacaklarını söyledi.

Her zaman kaliteyi sunmayı hedef alan Günay Restaurant yetkilileri 2009'un ilk ayında harika bir gece sunmanın heyecınını yaşadıklarını söylüyorlar. Günay sahnesi 2009'da da her sene olduğu gibi dünyaca ünlü isimleri sunmaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.