GÜNAY'DA KİBARİYE VE FATİH ÜREK ŞOV!

GÜNAY'DA KİBARİYE VE FATİH ÜREK ŞOV!

Türk ve Dünya starlarının sahneye çıktığı İstanbul'un elit mekanı Günay'da Cuma akşamı Kibariye ve Fatih Ürek unutulmaz bir gece yaşatacak.

Günay'da özlenen gazino geceleri yaşanmaya devam ediyor. Cuma akşamı Kibariye muhteşem bir şov ile Günay sevenlerine unutulmayacak, hatıralardan silinmeyecek bir gece yaşatacak.

Gazino kültürünün özlemle anıldığı Günay'ın bu açağı kapattığı bu sezon birbirinden ünlü isimlerin sahneye çıkacağı Günay'da Cuma akşamı Kibariye muhteşem repertuarı ile unutulmaz bir müzik şöleni sunacak. Fatih Ürek'in de sahneye çıkacağı Günay gecesinde özel sürprizler de yaşanacak.

İstanbulluların keyifle geçireceği bu özel gece için uzun süredir hazırlanan Kibariye, "Gazinoları herkes çok özledi. Harika geceler yaşanırdı. Ama Günay sayesinde bu geceler yeniden yaşanıyor. Çok güzel repertuar hazırladım. Sevenlerime inanılmaz güzel sürprizlerim olacak. Tıpkı güzel bir yemek yedikleri zaman ağız da kalan güzel bir tad gibi unutulmaz güzel bir gece yaşayacağız" diyerek özel kostümler ve özel bir repertuar ile izleyici karşısına çıkacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.