GÜNAY'DA YILDIZLAR GEÇİDİ!

GÜNAY'DA YILDIZLAR GEÇİDİ!

Sahnesine çıkardığı sanatçıları, muhteşem ambiyansı, yemekleri ve müşteri profiliyle, eğlence dünyasının marka olmuş mekanı Günay, bu hafta yıldızlar geçidi yapacak.

21 Ekim Cuma günü Kutsi'nin en romantik ve hareketli şarkılarından oluşan repertuarıyla başlayacağı gece, Ebru Yaşar'ın sunacağı müzik ziyafetiyle devam edecek.

Şu sıralar yoğun bir şekilde yeni albümünün hazırlıkları için stüdyoda sabahlayan Kutsi, Günay'daki dinleyicilerine yeni albümden bir şarkı da okuyacak.

Şef Sendur Güzelel yönetmenliğinde sahnesine başlayacak olan Ebru Yaşar, özel olarak hazırladığı Türk Sanat Müziğinin en güzel eserlerinin yanı sıra kendi sevilen parçalarından oluşan repertuarı ile sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

Üç yıl aradan sonra dinleyicileriyle buluşturduğu 'Delidir' albümünden sonra Ebru Yaşar Günay'daki sahnesi için Nur Yerlitaş'a özel olarak kıyafetler hazırlattı.

Geçtiğimiz hafta Hülya Avşar'la sezonu açam Günay sahnesi bu hafta cumartesi de yine aynı isimle devam edecek. Uzun süredir ilk kez Günay sahnesine çıkan Hülya Avşar, gördüğü yoğun ilgiden memnuniyetini dile getiriken, bu hafta için de farklı iki yeni kostümle sahnedeki yerini alacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.