Hacıdan... ÜNLÜLERİN KEBAPÇISINI ÜNLÜLER AÇTI!

Hacıdan... ÜNLÜLERİN KEBAPÇISINI ÜNLÜLER AÇTI!

Kebap denince akla ilk gelen isimler arasında yer alan Hacıdan`ın yeni şubesi önceki gece Ataşehir Ağaoğlu My Clup!te hizmete girdi.

Ünlülerin kebapçısı Hacıdan'ın açılışına aralarında Mustafa Topaloğlu, Nadide Sultan, Bahar Öztan, Esra Sönmezer, Sevim Egesoy, Zeynep Yılmaz, Rüzgar, Sevcan Zabit, Yusuf Azuz, Atilla Kaplakaslan ve Almeda Abazi gibi isimler katıldı.

Medya Dünyasının duayenleri, Nurettin Soydan, Uğur Güneri, Ali Eyüpoğlu, Burhan Akdağ ve Magazinkolik Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur'da Hacıdan'ı (Hüseyin Bakar) yalnız bırakmadılar...

Bulunduğu her ortamda dikkatleri üzerine toplayan uzaylı türkücü Mustafa Topaloğlu geceye renk kattı. "Kebaptan ve etten iyi anlarım" diyen şarkıcı yine herkesi kahkalara boğdu.

5 MİLYON'UNCU KEBAP DA YENDİ

Ataşehir?de açtığı yeni yerin ilk gecesinde magazin dünyasının renkli isimleri namı değer He-De Hacıdan?ı yalnız bırakmadılar.

Dünyaca ünlü bir çok önemli ismin ülkemize geldiğinde kebap yemek için uğrak yeri olan Hacıdan, yine adına yakışır bir mekanı bir çok oyuncu, ses sanatçısı ve medya dünyasının önemli isimlerinin katılımı ile açılış yaptı.

Geceye ilk gelenlerden olan oyuncu-sunucu Esra Sönmezer, 'Ne zaman diyete girsem Hacı bey perhizimi bozduruyor, bir oturuşta 5 porsiyon kebap yedim' dedi.

Bugüne kadar birçok dünya starını ağırlayan Hacıdan'ın yaptığı 5 milyonuncu kebabı yemek te açılış gecesinde Esra Sönmezer'e nasip oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.