Hanedan Restaurant? ET VE BALIK BİRARADA!..

Hanedan Restaurant? ET VE BALIK BİRARADA!..

Hanedan Beşiktaş'ın en güzel yerinde kız kulesinin cezp edici güzelliği karşısındaki konumu ile müşterilerine unutulmaz saatler yaşatıyor.

Boğazda ilk et restaurantlarından biri olarak 24 yıl önce yola çıkan hanedan bugün kendine has eşsiz lezzetleri kaliteli hizmet anlayışı ile et severlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor? Üstelik sadece et değil, en güzel balık çeşitlerini özenli servis kalitesi ve boğazın büyüleyici manzarası ile birlikte sunan Hanedan Beşiktaş'ın en güzel yerinde kız kulesinin cezp edici güzelliği karşısındaki konumu ile müşterilerine unutulmaz saatler yaşatıyor.

-Boğazda yemek deyince ilk akla gelen balık olur, burası ise ilk defa et restaurantı olarak hizmet vermeye başlamış? boğazda et restaurantı fikri nasıl doğdu anlatır mısınız?

"- Hanedan Restaurant,1983 yılında hizmete açıldı... İstanbulluların yemek alışkanlığında etin yerinin çok ayrı olması, Hanedan'ın kurulduğu dönemlerdeki et ve kebap lokantası tarzında hizmet veren yerlerin genellikle boğaz'dan uzak olması bunun bir ihtiyaç olduğu düşüncesini ortaya çıkarmış ve Hanedan'ın kurucusu olan Mehmet Bayhan, yenilikçi bir düşünce ve hizmet anlayışı ile buranın bir et restaurant'ı olarak kurulmasına karar vermiş ve güneyden yörenin en iyi ustalarını İstanbul'a getirmiştir. Bizler de kebaptaki bu yeni anlayışı ve lezzet kalitesini halen devam ettiriyoruz."

-Balık bölümü nezaman hizmete açıldı?.. Açılmasındaki neden müşterilerden gelen yoğun talep mi?

"-Boğaz denince ilk akla gelen balık olunca; müşterilerimiz de tabiî ki zamanla bu beklenti içerisine girdiler? biz de onların beklentilerini karşılamak için balık bölümümüzü 1992 yılında hizmete açtık? Şuan üst katımızda et, alt katımızda ise balık restaurantı olarak hizmet vermekteyiz.."

-Et ve balık bölümleriniz toplam kapasitesi nedir?

"-Et bölümü 160, balık bölümü ise 180 kişilik kapasiteyle hizmet vermektedir.."

-Kendinizi Boğaz'daki diğer restaurantlara göre nasıl konumlandırıyorsunuz?

"- Beşiktaş, Boğaz'ın en işlek noktası ve İstanbul'un en merkezi yerlerinden biri.

Bu bizim en büyük avantajımız? Kendimize ait otaparkımız mevcut, bu nedenle müşterilerimiz otapark sorunu yaşamıyor. Ayrıca Boğaz köprüsü, Kız kulesi, Beylerbeyi sarayı'ndan, Topkapı Sarayı'na kadar her yeri görebiliyorsunuz. Müşterilerimize eşsiz bir manzara ve ulaşım rahatlığını, aradıkları her şeyi bulabilecekleri farklı alternatifleri bir arada sunuyoruz. "

-Menünüzde Hanedan'a özel neler var?

"-Belli günlerde çıkan tandır kebabımız, gelali ve fıstıklı kebap menümüzde bulunan Hanedan'a özel yemeklerdir. Gelali; restaurantımız ilk açıldığı zaman,bizim aşçılarımızın çıkardığı bir yemektir"?

-Nasıl bir yemek Gelali?

"-Közlenmiş patlıcan ve domatesin üzerine etin yerleştirildiği ve sonrasında fırında pişirilen bir kebap türü."

-Balık taki önerileriniz nelerdir?

"-Müşterilerimize, mevsime göre günlük taze balık çeşitlerinin yanı sıra, bize özgü buğulamayı tavsiye ediyoruz. Buğulamada ise tavsiyemiz, kırlangıç ya da levrek oluyor. Bunun yanı sıra, menümüzde balık kokereç, kalamar dolma, fener kavurma yer alır."

-Müşteri profilinizi kimler oluşturuyor?

"-Restaurant bölümümüzün müşteri portföyünü A+ ve AB gurup oluşturuyor? Politikacılar, yerli yabancı iş adamları, sanatçılar ve konsolosluklar tarafından sıklıkla tercih ediliyoruz."

HANEDAN RESTAURANT; Beşiktaş Barbaros Bulvarı, Motor İskelesi yanı Çiğdem Sokak

REZ TEL;

---------------

ET/ 0212 2604854

BALIK/ 0212 2594017

WİNEPORT/ 0212 2276506

BEERPORT/ 0212 2603999

FAKS/ 0212 2618698

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum