"HERŞEY DAHİL" SİSTEMİNE KARŞI BAYRAK AÇTI!...

"HERŞEY DAHİL" SİSTEMİNE KARŞI BAYRAK AÇTI!...

Talip Kahraman Şirketler Grubuna bağlı olan Otel, turizmin Don Kişot'luğuna soyundu? Altis Golf Hotel Resort'un açılışından çok özel fotograflar için TIK'layınız...

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın da karşı olduğu ve Turizm işletmelerine yaptığı "Her şey dahil sisteminden çıkılsın" çağrısına uyan ilk 5 yıldızlı işletme, Belek'te bulunan Altis Golf Hotel Resort oldu?

Türk turizm sektörünü kendi istekleri doğrultusunda yönlendiren seyahat acentelerinin destekçisi olduğu "Her şey Dahil" sistemi tartışılmaya başlandı? Türkiye'nin turizm gelirlerinin 50 milyar doları aşmasının hedeflendiği dönemde, "hizmet kalitesini düşürdüğü ve aşırı derecede israfa neden olduğu" gerekçesiyle, yaklaşık 1990'lı yılların sonundan bu yana uygulanan "Her şey Dahil" sistemine geri dönüşün adımları başladı.

İnşaat sektöründe hizmet veren ve son yıllarda turizm yatırımlarına da önemli ölçüde yönelen Talip Kahraman Şirketler Grubu, bünyesine kattığı Altis Golf Hotel Resort'un açılışını önceki gün gerçekleştirdi. Belek oteller bölgesinde bulunan Altis Golf Hotel Resort'un açılışına, çok sayıda medya mensubu, turizm sektörünün temsilcileri, şirket yöneticileri ve Serik Kaymakamı Selami Altınok, manken Nilay Dorsa, Çiğdem Savaş katıldı?

Otelin hizmete açılış kurdelesini yönetim kurulu üyesi İdris Kahraman, Serik Kaymakamı Selami Altınok ve genel müdür Aytekin Atki birlikte kestiler.

Altis Golf Hotel Resort Genel Müdürü Aytekin Atik, turizm sezonuna kazandırılan 5 yıldızlı işletmenin, eski sistem olan "Tam Pansiyon"a dönüşün bayraktarlığını ve öncülüğünü yapmaya soyunduğunu açıkladı.

Türkiye'nin turizmde bir dünya markası olabilmesi için zor bir süreçten geçtiğini hatırlatan Aytekin Atik turizmdeki imajımızı korumak için bazı sorunların aşılması gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi "Yıllar süren sessizliğimizi Türk turizminin özlediği bir sistemle bozuyoruz. Kanayan bir yara halini alan Her Şey Dahil Sistemi'ne karşı, Tam Pansiyon konsepti ile hizmete giriyoruz. Türk turizminin istenilen seviyeye gelmesi için her şey dahil sisteminden uzaklaşmamız gerekiyor." dedi.

Altis Golf Hotel Resort Genel Müdürü Aytekin Atik'in turizm sezonu başında yaptığı bu açıklama, Turizmin Başkenti olarak anılan Antalya'da yankı buldu. Genel Müdür Aytekin Atik'in "türizm işletmelerinin tam pansiyona geçtiği ve bunu uygulamaya başladıkları" yolundaki açıklaması, sektörde de tartışmaları ateşleyecek gibi?

Türkiye'de 12 yıldan bu yana uygulanan "Herşey Dahil" sistemine sadece Antalya bölgesinde bulunan 600'e yakın turizm işletmesi uyguluyor? Altis Golf Hotel Resort'un eski uygulamaya geri dönmesi "turizmin Don Kişot'luğuna soyundu" yorumlarına neden oldu?

SESSİZ SAKİN BİR TATİL İÇİN: ALTİS GOLF HOTEL RESORT

Altis Golf Hotel Antalya-Belek'te Taşlıburun Mevkii'nde Antalya'nın simgesi fıstık çamları ve kızılçam ormanlarının içinde doğal bir tatil cenneti olup denize sıfır mesafede. 100.000 m²lik alana kurulu olan Altis Golf Hotel 1 ana bina ve 2 yeni ek binadan oluşmakta. Sahil: 300 m. uzunluğunda, 55 m. genişliğinde kum sahil şeridi bulunan Belek'teki Altis Golf Hotel Resort'un 670 odası bulunuyor. Belek turizm bölgesindeki Altis Golf Hotel Resort'un Havaalanına Uzaklığı ise 31 km.

FOTOĞRAFLARI BÜYÜTMEK İÇİN ÜZERLERİNE TIKLAYABİLİRSİNİZ...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.