İbrahim Tatlıses... KADINLAR MATİNESİNE BAŞLIYOR...

İbrahim Tatlıses... KADINLAR MATİNESİNE BAŞLIYOR...

Cuma geceleri Günay'da sahneye çıkan İmparator İbrahim Tatlıses sürpriz yaptı ve Çarşamba günleri "kadınlar matinesi"yle de kadın hayranlarıyla buluşacağını söyledi...

Müzik dünyasının imparatoru İbrahim Tatlıses, önceki gece Günay'da sevenleriyle buluştu. İki aydır Cuma geceleri Günay'da sahne alan İmparator sürprizini açıkladı ve 4 hafta daha Cuma geceleri Günay'da olacağını söyledi. İbrahim Tatlıses aynı zamanda Çarşamba Günleri Günay'da kadınlar matinesi yapacağını söyleyip kadın hayranlarıyla birlikte olacağını, eski günleri tekrar yaşatacağını açıkladı.Uzun süredir yeni albüm hazırlığında olan İbrahim Tatlıses Günay'da düzenlediği basın toplantısında : Yeni albümde 4 tane kendi şarkım , 2 tane Saadettin Kaynak şarkısı ve birde kendi yazdığım Kürtçe şarkı olacak.: diyerek ilk kez albümünde bir Kürtçe şarkı okuyacağını söyledi.

Seda Sayan , Onur Şan , Aydemir Akbaş Gibi ünlü isimlerin izlediği Günay sahnesinde İbrahim Tatlıses , birdahaki şeçimlere girip milletvekili adayı olacağını açıkladı.İmparator belli bir parti belirtmeyip kendisine yakın olacağına inandığı bir partiden aday olacağını söyledi. İbrahim Tatlıses ülkede yaşanan kriz hakkında ise : Kriz her ülkede yaşanıyor bunu sadece siyasete yüklemek yanlış olur,bence hükümet ve muhalefet bir olup bu krizden bizi çıkarmaları gerekiyor.: dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.