İbrahim Tatlıses... KADINLAR MATİNESİNİ GERİ GETİRDİ...

İbrahim Tatlıses... KADINLAR MATİNESİNİ GERİ GETİRDİ...

İbrahim Tatlıses, uzun bir aradan sonra Günay'da kadınlar matinesinde sahneye çıktı. Kadın hayranları ile buluşan İbrahim Tatlıses, kadınlarla dertleşip "Ben ağır kadın severim" dedi.

Ben ağır kadın severim ama kilo olarak değil duruş olarak

İstanbul'un elit mekanı Günay'da İbrahim Tatlıses önce ki, gün kadın hayranları için sahneye çıktı. Eski günlerdeki gibi kadınlar matinesinde şarkılarını söyleyen İbrahim Tatlıses, "Çok özlemişim kadınlar matinesini. Siz isteyin, seçin ben söyleyeyim" diyerek kadınların istediği tüm şarkıları seslendirdi. Kadın hayranları ile de dertleşen İbrahim Tatlıses, "Adımız ne kadar kadınlara karşı kaba diye çıkmışsa da siz bizim kadına ne kadar değer verdiğimizi bilirsiniz" dedi.

Ağır kadınlardan da hoşlandığını söyleyen İbrahim Tatlıses, "Ben ağır kadın severim. Kilo olarak değil duruş olarak. Öyle her kadını sevmem. Sadece ağır kadın severim" diyerek hoşlandığı kadınlardan da bahsetti. İlk gün olduğu için program uzun sürünce, imparator, "Eğlenmek sizinde hakkınız. Kocalara bir gün yemek yok" diyerek espri yaptı. İbrahim Tatlıses, Sibel Mirkelam ve dansöz Didem'in çıktığı ve kişi başı 100 TL olan kadınlar matinesi yoğun istek üzerine önümüzdeki hafta yine çarşamba günü Günay'da.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.