İlhan Şeşen... BODRUM'DA MÜDAVİMİ OLDUĞU 32 YILLIK MEKAN'IN BAŞTACI!

İlhan Şeşen... BODRUM'DA MÜDAVİMİ OLDUĞU 32 YILLIK MEKAN'IN BAŞTACI!

Bodrum'un en eski bar'ı olan Veli Bar'da 32. yıl kutlama eğlenceleri her gece tam gaz devam ediyor.

Bodrum'da Veli Bar 32.yılını kutluyor. Bodrum'un en eski bar'ı olan Veli Bar'da 32. yıl kutlama eğlenceleri her gece tam gaz devam ediyor. 21 yıldır mekanın sanatçılığını yapan ve Veli Bar ile artık özdeşleşmiş olan Can-Ceyhun ikilisi ile 9. yılını bitiren Sümer Özkaplan bu yıl yine Veli Bar'da müşterilerini eğlendirmeye devam ediyorlar.

Pazar akşamları Evren Mevlanaoğlu'nun sahne aldığı mekanın müdavimlerinden olan ünlü sanatçı İlhan Şeşen'in de haftanın 2-3 gecesinde buraya eğlenmeye gelmesi ve genç müzisyenleri kırmayarak onlarla birlikte sahne alması ise bu yıl Veli Bar'a ayrı bir farklılık kattı.

Genç müzisyenler Can-Ceyhun Bilgiç kardeşler ''İlhan Abi ile usta-çırak gibiyiz.Üstad buraya eğlenmeye geliyor ama bizi ve müşterilerimizi kırmayarak bizimle sahne alıyor. Usta ile, hem biz hem müşterilerimiz müthiş keyifli dakikalar geçiriyoruz. Bar'lar Caddesine girer girmez yıllardır sizi ilk karşılayanlar bizleriz. Kulağınıza gelen sesimiz ve müziğimizle Bar'lar Caddesi turunu atmaya başlarsınız ve tur dönüşü yine bizim melodilerimizle sizleri yeni gün'e biz uğurlarız.''dedi?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.