İlk gala dünya devi Demis Roussos ile... GÜNAY'IN DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLUYOR...

İlk gala dünya devi Demis Roussos ile... GÜNAY'IN DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLUYOR...

İstanbul gece hayatının en elit mekanı Günay Restaurant, muhteşem organizasyonlar ile yeniden kapılarını açıyor.

Uzun süredir açılış gecesine hazırlanan Günay özel bir gece ile açılacak 18 Ekim Cumartesi tarihinde kapılarını dünyaca ünlü Demis Roussos ile açacak olan Günay Restaurant için sanat, İş ve sosyetenin ünlü isimleri şimdiden rezervasyon yaptırdı. Nanna, Paysage ve Balık Noktası'nın da sahipleri olan BVS Grup tarafından satın alınan Günay Restaurant görüntüsü ile de yenilendi.

Yeni sahnesinde Türkiye ve Dünyanın en elit sanatçıların şarkılarını söyleyeceği Günay haftanın belirli günleri özel geceleri ile de adından söz ettirecek. Perşembe günleri Günay-Kabare, Cuma günleri Günay-Taverna (Grek) geceleri, Cumartesi günleri ile gazino geceleri ile unutulan değerleri yeniden hatırlatacak.

Eğlence hayatında unutulan kaliteyi yeniden kazandırmaya hedefleyen BVS Group "Eğlence hayatını severler unutulmaz geceler yaşamaya devam edecekler. Kalite yeniden Günay ile geri dönüyor" diyerek iddialı olduklarını söylüyorlar. Sahneye verdikleri değer kadar mutfağa da değer veren Günay Restaurant, damak lezzeti ile de çıtayı yükseltiyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.