İlker Gezici... İLK KİTABINI İMZALADI!

İlker Gezici... İLK KİTABINI İMZALADI!

Türkiye’nin en büyük kültür ve eğlence platformlarından D&R, ödüllü gazeteci İlker Gezici’nin “Babalığın Kitabını Yazanlar” adlı yeni kitabının lansmanına ev sahipliği yaptı.

8 Haziran Çarşamba günü D&R Kanyon mağazasında gerçekleşen tanıtım ve ilk imza günü etkinliğinde, İlker Gezici’ye kitapta öyküleriyle yer alan ünlü isimler de eşlik etti.

Yoğun ilgi gören etkinlikte Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan’ın yanı sıra sanatçılar Kubat, Soner Arıca, Yunus Emre Yıldırımer, Alper Kul, Mert Turak, Orçun Kaptan, Hakan Altıner, Murat Evgin, Burcu Kara, Damla Cerçisoğlu, Murat Akkoyunlu, Cenk Yüksel ve Serkan Çağrı da Gezici’yi yalnız bırakmadı.

Herkes için bir keşif dünyası sunan D&R, İlker Gezici’nin “Babalığın Kitabını Yazanlar” isimli yeni kitabının lansman ve ilk imza gününe ev sahipliği yaptı.

8 Haziran Çarşamba günü D&R Kanyon mağazasında gerçekleşen tanıtım buluşması, kitapseverlerden olağanüstü ilgi gördü. 

Yirmi sanatçının babalık öykülerini paylaştığı kitabın lansmanında, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, sanatçılar Kubat, Soner Arıca, Yunus Emre Yıldırımer, Alper Kul, Mert Turak, Orçun Kaptan, Hakan Altıner, Murat Evgin, Burcu Kara, Damla Cercioğlu, Murat Akkoyunlu, Cenk Yüksel ve Serkan Çağrı da Gezici’ye eşlik etti.

İmza günü etkinliğinde her yaştan okuruyla bir araya gelen başarılı gazeteci, kitabının yola çıkış hikayesini anlattı.

Kitap lansmanına katılan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, “Bir siyasetçinin, bir sosyoloğun veya bir gazetecinin bakış açısının önemli olduğunu düşünüyorum.

Bu yüzden onların yazdıklarını kitaplaştırmaları çok kıymetli. Babaların duruşları çocukların kişiliklerinin, karakterlerin oluşmasında ve olgunlaşmasında çok etkili bir faktör.

Babaların hayatı tanımada, hayata bakışın oluşmasında bir yol olduğunu düşünüyorum” dedi.

“Keyifli Bir Yolculuk Oldu”

Pandemide çocuklarıyla daha çok vakit geçirme imkanı bularak kitaba başladığını vurgulayan İlker Gezici, “Bu kitapta 20 babanın babalık serüvenini, kendi babaları ile kurdukları iletişimi çocuklarına nasıl yansıttıklarını, eski ve yeni kuşak arasındaki baba- çocuk ilişkilerinin farklarını okuyucuyla paylaştım.

Mesela artık yeni nesil babalar doğumhaneye giriyorlar, eskiden giremiyorlardı.

Kitapta ben de kendi deneyimlerimi paylaştım. Keyifli bir yolculuk oldu.

Baba olmak isteyen herkesin faydalanabileceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“Babalığın Kitabını Yazanlar”da Alper Kul, Burak Kut, Bülent İnal, Bülent Polat, Bülent Şakrak, Çetin Altay, Engin Altan Düzyatan, Engin Hepileri, Fettah Can, Kubat, Murat Akkoyunlu, Necip Memili, Ozan Akbaba, Özgün, Sarp Apak, Serkan Çağrı, Serkan Kaya, Ümit Erdim, Yıldıray Şahinler ve Yunus Emre Yıldırımer’in baba olma serüveni okuyucu ile buluşuyor.

Babalığın Kitabını Yazanlar Hakkında

Baba kelimesinin içini doldurabilen sanatçılardan babalığa dair…

Bu kitapta yirmi sanatçının babalık öyküsünü bulacaksınız.

Baba olacaklarını öğrendikleri an hissettiklerini, bebeklerini ilk kucaklarına aldıklarında akıllarından geçenleri, onlarla ilgili sevinçlerini, korkularını, hayallerini öğreneceksiniz.

Çocuklarının dünyalarını keşfedebilmek için neler yaptıklarına ve kendi babalarıyla olan ilişkilerine tanıklık edeceksiniz.

İlker Gezici’nin kaleminden yirmi sanatçının baba olma öyküsünü içeren Babalığın Kitabını Yazanlar’da her ebeveyn kendinden bir parça bulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.