INSTAGRAM’DAN PARA KAZANMAK İSTER MİSİNİZ?

INSTAGRAM’DAN PARA KAZANMAK İSTER MİSİNİZ?

Sosyal medya danışmanı ve yazar Oğuzhan Saruhan yeni kitabı Instagram Girişimciliği’nde yalnızca Instagram’ı etkin kullanmanın yollarını anlatmıyor aynı zamanda giderek dijitalleşen dünyamızda bu alanda kazancımızı arttırmanın reçetelerini de sunuyor.

Günümüzün en çok kullanılan sosyal medya platformlarından Instagram aynı zamanda büyük bir satış ve pazarlama ağı olarak da öne çıkıyor. Geniş kitlelere ulaşmanın en hızlı ve popüler araçlarından Instagram pazarlamanın kurallarını da geri dönülemez şekilde değiştirdi.

Peki, bu mecrayı etkili şekilde nasıl kullanabiliriz?

Oğuzhan Saruhan’ın yazdığı Instagram Girişimciliği Destek Yayınları’ndan çıktı.

Bazen Ufak Dokunuşlar, Büyük Kazançlar Getirir.

Instagram’ın dünya çapında çılgınlar gibi kullanılması pazarlamadan kişisel markalaşmaya her şeyi yıkıcı bir şekilde değiştirdi ve dönüştürdü. Bugün kişisel girişiminizi büyütmek, çok daha kalabalık kitlelere ulaştırmak istiyorsanız etkili bir Instagram performansı sergilemek mecburiyetindesiniz.

Gerçek ve sanalın birbirine karıştığı bu yeni dönemde zaman, mekân ya da mesafe gibi kavramların geleneksel bir önemi kalmadı. Instagram sayesinde artık elinizde, potansiyel müşterinizin evine doğrudan açılan bir kapının anahtarı var.

Sosyal medya danışmanı ve yazar Oğuzhan Saruhan, Instagram’da nasıl A’dan Z’ye etkili bir performans gösterebiliriz, emeğimizi dijitalleşen dünyada nasıl paraya çevirebiliriz, Instagram’ı ne kadar doğru kullanıyoruz gibi soruların cevaplarını bu kitapta veriyor.

Oğuzhan Saruhan Kimdir?

1988’de doğdu. Oğuzhan’ın dünyaya gözlerini açmasıyla, internetin kullanılması neredeyse aynı zamanlarda oldu. Çocukluğunu sokaklarda, gençliğini ise bilgisayar başında geçiren Oğuzhan, internet öncesi ve internet sonrası şeklinde tanımlayacağımız iki dünyayı da görme ve deneyimleme imkanı buldu.
Türkiye’nin en büyük dijital medya şirketlerinin sosyal medya stratejilerini belirleyen ve yönetimlerini yapan ekiplerin yöneticiliğini yapan Oğuzhan, ülkemizdeki birçok üniversitede öğrencilere sosyal medyayı anlattı. Oğuzhan ayrıca sosyal medya eğitmenliği ve danışmanlığı yapmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.