İSTANBUL 2012 YILINA PORTEXE VE PORTEXE SHİNE'DE GİRİYOR

İSTANBUL 2012 YILINA PORTEXE VE PORTEXE SHİNE'DE GİRİYOR

İstanbul'un en seçkin mekanlarından biri olma özelliği taşıyan Boğazın İncisi Portexe Ve Portexe Shine yeni yıla çoşkuyla, eğlenceli, keyifli ve lezzetli bir şekilde girmeye hazırlanıyor.

2012 yılına bizimle girmek, eğlenmek, dans etmek ve birbirinden lezzetli yemeklerden yemek istiyorsanız biz sizleri 31 Aralık akşamı bekliyor olacağız.

ÖMÜR GÖKSEL, YA DA ORKESTRA AKTİF?

Portexe ve Portexe Shine 2012 sürprizlerini açıklıyoruz. Türkiye'nin en iyi orkestrası Aktif ve Çisem'in doyumsuz sesinden şarkılar dünyaca ünlü bir müzik adamı eşsiz yorumcu Ömür Göksel'den yeni yıla merhaba derken ve tabi ki olmazsa olmaz 2012 dansözünüz sizi eğlencenin doruğuna çıkartacak.

Beraber şarkılar söyleyeceğiz, beraber oynayacağız, duygusal anlar ve aşklarımızı tazelerken çocuklarımızla 2012 yılını karşılayacağız. Kısacası annemizle, babamızla, aşkımızla çocuğumuzla 2012 yılını mekanınız ve mekanımız Portexe ve Portexe Shine'da yaşayacağız.

HALA GEÇ KALMIŞ SAYILMAZSINIZ?

İnanılmaz ekonomik fiyatlarımızı öğrenmek için, hemen, hem de hiç vakit geçirmeden 0212 2778233 No lu telefonumuzu arayarak sınırlı sayıda kalan yerlerinizi ayırtınız?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.