İstanbul eğlence hayatında yeni bir ilk... DİSKO TURKA!.. TÜRKÇE GECELERİ...

İstanbul eğlence hayatında yeni bir ilk... DİSKO TURKA!.. TÜRKÇE GECELERİ...

Radyo Mega Yayın Yönetmeni Hilal Özgani, Radyo Televizyon programcısı ve oyuncu İrfan Aslanhan ve Dj Reha Özcan İstanbul`un bilinen gece kulüplerinden Rıddım`da her Salı `Disko Turka` adı ile Türkçe geceleri düzenleyecekler...

Yaz sezonunun gelmesi ile birlikte İstanbul etkinliklerinde değişim ve yenilikler başlıyor.

Radyo Mega Yayın Yönetmeni Hilal Özgani, Radyo Televizyon programcısı ve oyuncu İrfan Aslanhan ve Dj Reha Özcan açıldığı günden bu yana Türkçe müzik yapmayan İstanbul'un öncü ve marka olan R&B müziği ile bilinen gece kulüplerinden Rıddım'da bu kez bir ilke imza atılarak her Salı ?Disko Turka? adı ile Türkçe geceleri düzenliyorlar.

Etkinliğin en önemli özelliği ise, müzik sektöründe var olan isimlerin her Salı Disko Turka?da bir araya gelecek olması ve organizasyonların içinde ki sahne şhowları. Hilal Özgani, İrfan Aslanhan ve Reha Özcan alışılmış Türkçe gecelerinin dışında gecenin içinde Stand-up tiyatro mizansenleri ve Dj Performans ile birlikte mekana değişik bir kavram sunarak her Salı Rıddım'a gelenleri farklı bir eğlence de ağırlamayı hedefliyorlar.

Ayrıca etkinlikte birçok ünlü şarkıcı ve sanatçının konuk olacağı, gece boyunca Dj Kabininde bir radyo programı formatı ile sohbetlerin gerçekleştirilecek olmasıda sürprizlerden sadece bir kaçı. 10 Haziran Salı gününden itibaren başlayacak olan etkinlik bundan böyle Her Salı Rıddım'da farklı sürprizlerle devam ediyor olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.