İSTANBUL GAZİNO GECELERİNİ ÇOK AMA ÇOKKK ÖZLEMİŞ !..

İSTANBUL GAZİNO GECELERİNİ ÇOK AMA ÇOKKK ÖZLEMİŞ !..

Gazino kültürünü özleyenler yıllar sonra gazino geceleri yaşatmaya başlayan Günay'ı ilk gecesinde kapılara kadar doldurdular?--->Geceden çok ilginç FOTOĞRAFLARIı görmek için TIKLAYINIZ...

Günay'da gece; gazino kültürünün en önemli öğelerinden biri olan meydan faslı ile başladı? Usta kanuni Coşkun Erdem'in yönettiği ve içlerinde Rıfat Şanlıel, Hanende Nurettin Çelik gibi ustaların yer aldığı fasıl grubu ile başladı?

Ardından, Yeşim Erçetin sahne alırken, özellikle dans grubu ile yaptığı özel şov, zamanında bazı assolistlerden bile daha çok rabet gören Ahu Tuğba'nın o ihtişamlı günlerini anımsattı?

Birebir şov, ilk bölümde yaptıkları renkli gösteri ile ve Sibel Can ile Zerrin özer taklitleriyle alkışları hak ettiler?

Sıra "solistaltı" na gelmişti? Alişan verdiği muhteşem konser arasında, hayatında ilk kez gazino sahnesine çıktığını, bu gecenin kendi sanatçı kariyerinde çok önemli bir yere sahip olduğunu ve müthiş heyecanlandığını dile getiriyordu?

Birebir şov; programlarının 2. bölümünde özelikle assolistleri Bülent Ersoy taklitleriyle beğeni kazanırken, aynı sırada Bülent Ersoy ve Alişan mekanın lobisinde rekor sayıda kamera önünde adeta bir basın toplantısı yapıyorlardı?

Ve sahnede Bülent Ersoy? Selçuk Tekay yönetimindeki saz ekibi eşliğinde gelinliğe benzeyen kuyruklu elbisesiyle sahneye gelen Ersoy, "Ben sizi çok özlemiştim. Görüyorum ki siz de beni çok özelmişsiniz. Bu gece burayı kapılara kadar doldurdunuz, hepinize sonsuz teşekkür ediyorum diyor" ve programında klasik Türk Müziği şarkılarıyla başlıyordu?

Günay gazino'nın gala gecesi "full" çekerken, bir çok sanatçı da bu tarihi olaya tanıklık etmek için orada bulunuyorlardı? Orhan Gencebay, geceye eşi Sevim emre ve oğlu Altan Kencebay ile katılırken, Oya Aydoğan, oyuncu Evrim Akın ve nişanlısını konuk ediyordu? Samime Sanay, Demet Akalın, Ebru Destan, Perihan Savaş galayı renklendiren diğer isimlerdi?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.