İstanbulPlus Vol 3? İSTANBULPLUS VOL 3'E DEFİLE DAMGA VURACAK?

İstanbulPlus Vol 3? İSTANBULPLUS VOL 3'E DEFİLE DAMGA VURACAK?

İstanbulPlus Vol 3 , 18 Mayıs Cuma gecesi İstanbul'un en gözde işletmelerinden olan Kuruçeşme Supper Club'da kapılarını açıyor!.. Organizasyonun medya iletişim sponsorluğunu ise magazinkolik.com yapıyor:..

800 seçkin davetlinin katılacağı gecede birbirinden güzel mankenler "JADORE" firmasının en özel mayo ve bikini modellerini İstanbulPlus katılımcıları için sergiliyor olacak!

İlk iki organizasyonda büyük sükse yapmayı başaran İstanbulPlus ekibi bu defa her zamankinden daha da coşkulu bir organizasyon için çalışıyor.

Profesyonel DJ lerin performans sergileyeceği gece de şüphesiz eğlence doruğa ulaşacak ve sabahın ilk ışıklarına dek konuklar kendilerini başka bir dünyada hissedecek!

Eğlence algısının yeniden şekil alacağı İstanbulPlus organizasyonun da yer alacak dansçılar sergileyecekleri figürler için özel olarak yeni bir eğitim programına alındı.

18 Mayıs gecesi herşeyin kusursuz olmasını istediğini belirten İstanbulPlus'ın mimarı Organizatör Mert Demirden, ekibin motivasyonunu en üst seviye de tutabilmek amacıyla İstanbulPlus ekibine özel bir eğlence düzenledi ve hepsinin gönlünü yeniden fethetti.

Yine birbirinden ünlü simaların katılacağı bu özel organizasyon da yer almak bütün katılımcılar için unutulmaz bir gece olacak!

VOL 4 organizasyonunun ne zaman yapılacağı ise şimdiden merak konusu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.