İzzet Çapa... "MAHALLE" KİRALADI, MUHTARI OLDU!

İzzet Çapa... "MAHALLE" KİRALADI, MUHTARI OLDU!

İstanbul'un eğlence hayatına yön veren isimlerden biri olan İzzet Çapa, City's'de 2,5 dönüm arsaya bir "Mahalle" kurdu ve gerçekle düş arasındaki bu mahallenin de muhtarı oldu.

Yılda 8 milyon kişinin City's'in kapısından girdiğini vurgulayan İzzet Çapa, Mahalle üzerinde 3 yıldır çalıştıklarını belirtiyor. İzzet Çapa, "İçinde bulunduğumuz yüzyılda Mahalle nasıl olur diye hayal ettik ve Mahalle projesi ortaya çıktı.

Bizim Mahalle'de mahallelerimizde gördüğümüz tüm doğalılığı, Mahalle Muhtarı, Mahalle Terzisi, Mahalle Delisi, Mahalle Teyzesi, Mahalle Bekçisi gibi tüm unsurları görebileceğiz" diyor.

Mahalle'sini kiralayan Muhtar?

Kendi konusunda en iyi 30 markanın yer alacağı Mahalle projesine girmek, Mahalle Muhtarı'nın onayından geçiyor. Mahalle Muhtarı İzzet Çapa, Mahalle bünyesinde yer alacak, mahalle de birlikte yaşayacağı komşularını seçmek için alt kiralama çalışmalarına da başladı. Mahalle'nin Muhtarının kanunları da var:

Mahalle mahalleli canı ne çekerse yer içer. Mahallelinin canı ne çekerse; Mahalle Muhtarı'na bağlı Mahalle ahalisi onu bulmak, kesmek, doğramak, doldurmak, pişirmek, kızartmak, haşlamak, süslemek, yedirmek, içirmek zorundadır. Mahalleli canının çektiğini bulamazsa Mahalle Bekçisi' ne gider. Mahalle Bekçisi, Mahallelinin canının çektiği bulamazsa gider

Mahalle Muhtarı'na söyler. Mahalle Muhtarı, Mahallelinin canının çektiğini bulmazsa gider Mahalle Teyzesi'ne söyler. Mahalle Teyzesi, Mahallelinin canının çektiğini elindeki malzemeyle hazırlayamıyorsa Mahalle Delisi'ni bakkala gönderir. Mahalle Delisi bir koşu bakkala gider. Mahalle Teyzesi, Mahallenin canının çektiğini bizzat elleriyle yedirir, içirir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.