Kent Fasıl... SANATÇISI BOL, SAZLI SÖZLÜ İFTAR!

Kent Fasıl... SANATÇISI BOL, SAZLI SÖZLÜ İFTAR!

Uluslararası Tüketici Akademisi önceki akşam Kent Fasıl'da düzenlediği iftar yemeği Özlem Savaş'ın evsahipliğinde ve Bertan Üsküdarlı'nın muhteşem fasıl eşliğinde gerçekleşti.

Haber ve Fotoğraflar; Şafak GÜVEN - Muharrem ERDEMİR

TÜKETİCİ AKADEMİ DERNEĞİ ÜNLÜLERE İFTAR VERDİ.

Tüketici Akademi Derneğinin Başkanı Bahri Ustaoğlu çok kısa zamanda çok güzel işler yaptıklarını ve daha güzel işlere imza atacaklarını ve davete katılan herkese tek tek teşekkürlerini sundu.

Davete katılanlar arasında sanat camiasından sevilen isimleri, Oya Aydoğan, Haluk Özkan,Selçuk Ural, Nilüfer Aydan, Özlem Şekercioğlu, Oğuz Şekercioğlu, Ekin, Seda Üren, Aslı Hünel, Özlem Özel, Meral Konrad vardı.

Kent Fasıl'ın Halkla İlişkiler sorumlusu ve yeni dönem solisti, Özlem Savaş'ın evsahipliğini üstlendiği iftara, Nurettin Soydan,Nurcan Sabur,,Hakan Solaker ,Alper Alp, Deniz Altuntaş, Muharrem Erdemir, Tahir Yaman,Ülkü Gözen,Serhat Ulueren ve eşi,Derya Yolyapan,Bülent Kocabıyık,Şafak Güven,Ali Osman Arlı,Mustafa Sohtaoğlu,Gökşen Sohtaoğlu,Deniz Toköz , Oğuzhan Türkoğlu gibi magazin medyasının tanınmış isimleri de katıldı,

Tüketici Akademi Derneğinin davetine gelenler yemeklerini yedikten sonra fasıl başladı ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar hep bir ağızdan namelerle ve keyifle gece devam etti.

Twitter'ın kurucusunu Türkiye'ye getiriyorlar

Akademi başkanı Fahri Ustaoğlu'nun düzenlediği iftar yemeğine sanat ve basın camiasından bir çok isim katıldı.

Gecede Seda Üren, Aslı Hünel, Selçuk Ural, Ekin ve daha bir çok isim hazır bulunurken, Oya Aydoğan da her zaman ki sempatik ve neşeli halleri ile dikkat çeken isimdi.

Ayrıca gecede kısa bir konuşma yapan Uluslararası Tüketici Akademisi Başkanı Fahri Ustaoğlu 22 Eylül'de dünyanın en meşhur sosyal sitesi Twitter'ın kurucusu Biz Stone'u Türkiye'ye getireceğini söyledi.

Tüketici Akademisi ev sahiplinde Haliç Kongre Merkezinde düzenlenecek olan 'Medya Zirvesi'nin haberini de veren Ustaoğlu, bir çok devlet adamı ve siyasetcinin de zirvede olacağının haberini verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.