“Kızlara Ses Ver”...ÜNLÜ İSİMLER, "UNICEF"İN KAMPANYASI İÇİN BİRARADA!..

“Kızlara Ses Ver”...ÜNLÜ İSİMLER, "UNICEF"İN KAMPANYASI İÇİN BİRARADA!..

National Geographic Channel ve UNICEF Türkiye Milli Komitesi “Benim Adım Malala” belgeselinden ilham alarak “Kızlara Ses Ver” kampanyasını hayata geçiriyor.

Kız çocuklarının okutulması ve okula devam edebilmesi konusunda davranış değişikliği ve kamuoyunda farkındalık yaratmayı amaçlayan “Kızlara Ses Ver” kampanyasına Buğra Gülsoy, Ece Temelkuran, Harun Tekin, Sedef Avcı ve Şebnem Bozoklu, gibi bir çok ünlü isim destek veriyor.

National Geographic Channel Türkiye ve UNICEF Türkiye Milli Komitesi’nin tüm dünyada kız çocuklarının eğitimi konusunda bir ikon haline gelmiş, Nobel Barış Ödüllü Malala’nın başardıklarını konu alan belgesel “Benim Adım Malala”dan ilham alarak gerçekleştirdikleri farkındalık kampanyası spotlarında yer alan ünlülerin yanı sıra fotoğraf çekimlerinde Muhsin Akgün ve başarılı oyuncu Barış Falay da sesiyle projeye katkıda bulunuyor. 

Kampanyaya destek olmak için çocuklarla kamera karşına geçen ünlüler, “Eğer sen de onların hayallerine ulaşmasını istiyorsan, kızlara ses ver!” diyerek “Kızlara Ses Ver” kampanyasına destek çağrısında bulunuyor.

1 Mart’ta kızlara ses veren ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşecek “Benim Adım Malala” Gala’sı ardından belgesel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde National Geographic Channel’da izleyicilerle buluşacak.

Harekete geçmek isteyenler kampanya kapsamında UNICEF hesabına diledikleri miktarda veya 3005’e SES VER yazıp mesaj göndererek 10 TL bağışta bulunabiliyorlar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.