'KLASS’ HAZİRAN SAYISI  BAYİLERDE

'KLASS’ HAZİRAN SAYISI BAYİLERDE

11 yıldır yaptığı rengârenk haberler ve özel röportajlarla iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının nabzını tutan Klass, dopdolu bir Haziran sayısıyla bayilerdeki yerini aldı.

Babalar Günü’nün kutlandığı Haziran sayısı için sosyal yaşam dünyasının ünlü babaları çocuklarıyla birlikte en samimi duygularını Klass okurları ile paylaştılar. Babalarının mesleğini devam ettiren iş dünyasının başarılı çocukları ise bu özel günde her anlamda kendilerine örnek aldıkları babalarını Klass’a anlattılar.

Ayrıca başarılı iş kadını kimliğinin yanı sıra sağlıklı yaşam konusunda da yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Belgin Aksoy öncüsü olduğu Global WellnessDay hakkında bilgiler verdi. Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Fatoş Sarıgül ise dernek üyeleri ile birlikte yaptıkları çalışmaları ve hedeflerini Klass için anlattı.

Bir ay boyunca gerçekleşen özel davetler, iş dünyası röportajları, sosyal sorumluluk projeleri de her zaman olduğu gibi Klass sayfalarını süsledi.

Klass, yayıncılık hayatında varlığını en iyi şekilde sürdürdüğü istikrarlı çizgisiyle yine dopdolu ve özel bir sayı hazırladı. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının aylık dergisi Klass, 1 Haziran itibariyle bayilerdeki yerini aldı.Yıllardır renkli haberler ve röportajlarla sosyal yaşam dünyasının nabzını tutan KlassHaziran sayısıyla yine dopdolu bir içeriğe sahip. Klass’ınHaziran sayısı hem yazıncoşkusunu taşıyor hem Babalar Günü’ne özel röportajlarıyla dikkat çekiyor hem de birbirinden şık davetler ve özel röportajları sayfalarına yansıtıyor.

Ayaydın&Miroglio Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın, kızı İpek Ayaydın Abdik ile birlikte iş ve özel yaşamdaki baba-kız ilişkilerini Klass’a anlattı.Geçtiğimiz yıl kızı İpek Ayaydın’ı evlendiren Yalçın Ayaydın bir baba olarak evlatlarının her zaman sağlıklı, başarılı, huzurlu ve mutlu olmalarını temenni ediyor.

İş ve sosyal yaşam dünyasının ünlü isimlerinden Belgin Aksoy öncüsü olduğu Global Wellness Day projesi hakkında bilgiler verdi. Hayatını spora ve sağlıklı yaşama adamış biri olan Belgin Aksoy 13 Haziran’da iyi yaşama gönül vermiş herkesi bir araya getirecek olan projesi Global Wellness Day’i ve sağlıklı yaşam adına yaptığı ritüelleri Klass’a anlattı.

Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fatoş Sarıgül Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan tüm ihtiyaç sahibi veya engelli bireylerin eğitim ve sağlık ihtiyaçlarına katkıda bulunmak amacıyla kurulan derneklerinin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.