`KLASS` ŞUBAT SAYISI BAYİLERDE!

`KLASS` ŞUBAT SAYISI BAYİLERDE!

Sevgililer Günü dolayısıyla sayfalarında taptaze aşkların duygusal hikayelerine yer veren Klass, Şubat sayısıyla yine dopdolu ve yine rengarenk.

Klass, Şubat ayını dopdolu ve çok renkli bir dergiyle karşıladı. Bir ay boyunca gerçekleşen özel davet ve organizasyonları sayfalarına taşıyarak iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının nabzını tutan Klass, özel röportajlarıyla da dikkatleri çekiyor.

Sevgililer Günü dolayısıyla sayfalarında taptaze aşkların duygusal hikayelerine yer veren Klass, Şubat sayısıyla yine dopdolu ve yine rengarenk. İş ve sosyal yaşam dünyasının genç temsilcileri aşkları ile Şubat ayında Klass sayfalarına konuk olarak tanışma hikayelerinden mutluluk sırlarına kadar aşklarına dair tüm merak edilenleri anlattılar. Ayrıca Pervin Ersoy imzası taşıyan ?Benim Canım O? isimli röportaj serisi de Klass Şubat sayısı ile start aldı.

GENÇ KUŞAK AŞKLARIYLA KLASS ŞUBAT SAYISINDA

? İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının aylık dergisi Klass, 1 Şubat itibariyle bayilerdeki yerini aldı. Yer verdiği haberlerin yanı sıra röportajlarıyla da dikkat çeken Klass?ın Şubat sayısında '14 Şubat Sevgililer Günü? dolayısıyla birbirinden özel röportajlar yer alıyor. İş ve sosyal yaşam dünyasının genç temsilcilerinin mutlu ilişkileriyle konuk oldukları Şubat Sayısında tazecik aşklar en sıcak cümlelerle Klass sayfalarına taşındı.

BENİM CANIM O

? Sosyal yaşam dünyasında sıkı dostluklarıyla tanınan ünlü isimler bundan böyle Pervin Ersoy tarafından hazırlanan 'Benim Canım O? röportaj serisiyle Klass sayfalarında yer alıyor. En özel dostlukların irdelendiği 'Benim Canım O? projesinin ilk konukları ise Tuğba Coşkun&Ayşenur Aksoy, Neşe Sert&Nuran Erçil, Funda Filibeli&Tuğba Parlak ve Burcu Hattat&Pervin Ersoy...

ÜNLÜLERDEN ŞAPKA DEVRİMİ

? Şapka Devrimi... Stilleriyle büyüleyen iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının ünlü kadınlarının son zamanlardaki en gözde aksesuarı 'Fötr Şapka?. Her daim şıklıklarıyla objektiflere yansıyan ünlü isimler için Fötr Şapka 2015 yılının vazgeçilmez aksesuarı...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.