KUMKAPI'DA SOKAK DEFİLESİ !

KUMKAPI'DA SOKAK DEFİLESİ !

Şişli Bedensel Engelliler Derneği, Şişli Can Zihinsel Özürlüler Derneği ve Kumkapı Turistik Restaurantları ve Esnafları Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen sokak defilesi balık restaurantlarıyla ünlü Kumkapı'da yapıldı.-FOTO GALERİ-

Yazı ve Fotoğraf; Muharrem ERDEMİR

Melek Yargısı başta olmak üzere birbirinden güzel mankenlerin yaptığı sokak defilesine halkın da ilgisi büyüktü. Podyuma çıkan mankenler gösteri için hiçbir para talep etmeden yürüdüklerini belirttiler.

Kumkapı esnafı da bundan sonrada böyle etkinliklere ve sosyal projelere destek vereceklerini açıkladılar.

10 - 16 Mayıs Engelliler haftası nedeni ile Kumkapı Esnaflar Derneği, Şişli Can Zihinsel Özürlüler Derneği, Bedensel Engelliler Derneği Şişli Şubesi'nin ortaklaşa düzenlediği ve serhat Türkkan'ın organize ettiği ''Engelliye Engel Yok''sokak defilesi 21'de başlayıp 23.30' da sona erdi?

Defile sonunda halk tarafından en iyi manken seçimi yapıldı ve Beşiktaş Spor kulübü Engelliler Derneği Başkanı Kadir Erdoğdu ile podyumda yürüyüş yapan Eda Sedalı en iyi manken seçildi. KUM - DER Başkanı Kemal Duranoğlu podyuma çıkan mankenlere daha sonra birer çiçek sundu ve teşekkür ederek; "Kumkapı'da bu tür etkinlikler devam edecek" dedi.

Gecenin sonunda Mankenler ve Şişli Bedensel Engelliler görevlileri ellerinde yardım kumbaraları ile Kumkapı esnaflarını gezerek derneğe yardım topladılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.