Kurtlar Vadisi... FAN GURUPLARI SOSYAL MEDYADA BASKI YAPIYOR, HEDEF EXXEN!

Kurtlar Vadisi... FAN GURUPLARI SOSYAL MEDYADA BASKI YAPIYOR, HEDEF EXXEN!

Kurtlar Vadisi Yeniden! En Büyük Aday Exxen! Yıllardır ekranlara döneceği konuşulan Kurtlar Vadisi, bu gün yine Twitter'da gündem oldu. Trend topic listesinin zirvesine oturan #KurtlarVadisiYeniden etiketi sonrasın gözler yeniden Acun Ilıcalı'ya çevrildi.

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen ve dünya genelinde çok büyük ses getiren dizisi Kurtlar Vadisi, aradan yıllar geçmesine rağmen gündemden bir an olsun düşmüyor.

Yıllardır ekranlara döneceği konuşulan dizi ile ilgili her gün onlarca iddia ortaya atılıyor.

Kurtlar Vadisi tutkunlarını bezdiren bu durum sonrasında gözler Acun Ilıcalı'ya çevrilmiş durumda.

Daha önce, yayınlandığı döneme damga vuran Sihirli Annem'i Exxen'le birlikte yeniden seyirciyle buluşturan Acun Ilıcalı, sonrasında ise yine efsane dizilerden biri olan Leyla ile Mecnun hamlesini yapmıştı. 

Kurtlar Vadisi'ni ekranlara yeniden döndürebilecek tek ismin Acun Ilıcalı olduğunu düşünen Kurtlar Vadisi hayranları, #KurtlarVadisiYeniden etiketini gündemin zirvesine taşıdı.

Bu etiket altında en çok değinilen konu ise Exxen. 

Twitter'da gündemin ilk sırasına oturan #KurtlarVadisiYeniden etiketi sonrası gözler Acun Ilıcalı ve Exxen'e çevrildi.

Leyla ile Mecnun gibi Kurtlar Vadisi'nin de Exxen'de yayınlanmasını isteyen Kurtlar Vadisi hayranları, bu konuda ünlü televizyoncuya yoğun bir baskı uyguluyorlar.

Bu zamana kadar Türk seyircisinin sesine kulak veren ve hamlelerini buna göre yapan Acun Ilıcalı'nın, Exxen konusunda nasıl bir tutum izleyeceği ise büyük merak konusu olmuş durumda. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.