KURUÇEŞME O’NA KAVUŞTU

KURUÇEŞME O’NA KAVUŞTU

İstanbul'lularla 1992 yılında tanışan O Bar , Kuruçeşme hattına yepyeni ve dinamik bir enerji getirdi.

12 Mayıs akşamı verilen bir davetle kapılarını açan mekân kalabalık bir misafir grubuyla yeme içmenin ve eğlencenin yeni adresi olacağını işaret ediyor. Organizasyonunu Feza Fırat F.F Ajansın üstlendiği davete Prof.Dr.Nazım Durak, Prof.Dr. Kemal Kaya, Prof.Dr.Hilal Mocan, Zafer-Akın Kozanoğlu, Jülide Berkman, Yüksel Mermer, Prof.Dr.Atilla Arıncı, Erkan Özerman, Yavuz Mermerci, Abdullah Ataman, Ceri Benardete, Betül Demir, Aslı-Bekir Saçar, Zeliha Sunal, Metin Uca, Yasemin Bozkurt, Serap Tibuk, Ayda-Nadir Yelkenci, Merih Ergürbüz, Zuhal-Özgür Maraş, Prof.Dr.Ahmet Kalyoncu, Prof.Dr.Murat Öncel, Arte Tahir, Sibel Çakı, Gül Ergi, Dicle Başaran, Ferda-Erhan Nukan, Emel Sözer, Deniz Erhan, Berkan Tüzünataç, Nazlı Durak, Özlem Selanik, Gülru-Herald Schindler, Rafi Artık, Ayşegül Apaydın, Arzu-Büşra Özal, Murat Murathanoğlu, Levent Ögetürk baharın en güzel zamanında farklı ve benzeri olmayan bir deneyime tanıklık etti.

İstanbul yeme içme ve eğlence mekânı denilince akla gelen iki isim; Esen Yeşilırmak ve Abdullah Özmelek tarafından hizmete açılan O Bar gecesiyle ve gündüzüyle şehrin keyfini sürmek isteyenlerin yeni adresi olacağının sinyallerini verdi. Kahvaltıları ile hafta sonu sabahlarının, enfes tapasları, Akdeniz lezzetleri ile akşamın, akşamüstünün, gecenin yani günün hemen her saatinin eşsiz tatlarını ve hazzını sunacak olan O Bar oldukça geniş bir menüye sahip.

Kahvaltı keyfi olmazsa olmaz diyenler için hafta sonu saat 09:00 itibariyle başlayacak kahvaltı servisi öğle saatlerine kadar Boğaz’ın başka yerde bulunması kolay olmayan manzarası eşliğinde deneyimlenmemiş bir tecrübe vaat ediyor. Öğle yemeğinde biraz nefes alıp sıkıcı ofis ortamından kaçmak isteyenler ile akşamları evde vakit geçirmeyi sevmeyenler için de en usta ellerden çıkma tapaslar ve Akdeniz mutfağının daha önce tatmadığınız leziz ve sıra dışı lezzetleri lezzet gurularının imdadına yetişiyor. Canınız akşamüstü başlayıp geceye uzanan bir keyif zamanı mı istiyor? Late night servisi ile gündüz olduğu kadar gece de Boğaz’ın tadını çıkartmak isteyenlerin tek tercihi artık O Bar

Sadece lezzetleri ile değil müzikleriyle de benzerlerinden ayrılan O Bar,DJ performansları ile siz yemeğiniz ile bedeninizi beslerken ruhunuzun da beslenmesini olanaklı kılıyor. Tüm dünyaca bilinen bir manzara, denenmemiş lezzetler ve benzersiz bir müzik anlayışını bir araya getiren O Bar, sıradan olandan sıkılan herkesin yeni ve vazgeçilmezi olacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.