LEZZETİN ÖTESİNİ BİR DENEYİN!

LEZZETİN ÖTESİNİ BİR DENEYİN!

Özgün mekan tasarımı ve konsept mutfağıyla misafirlerine `Ötesinde bir lezzet deneyimi` sunacak olan The Beyond, iş ve cemiyet hayatından çok sayıda davetlinin katılımıyla Akasya Alışveriş Merkezi VIP katında açıldı.

Kendini uzun süredir gıda sektörü ve lezzet konsept danışmanlığına adayan Eski manken ve şarkıcı Gizem Özdilli'nin hem konsept danışmanlığını yapıp hem de reklam yüzü olduğu The Beyond'un açılışı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Sinpaş Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, EYG Emlak Yatırım İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Mustafa Çelik, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak ve The Beyond restoran ortaklarından Özgür Doğan tarafından yapıldı.

Akdeniz ve Dünya mutfağından farklı lezzetleri, şık dekorasyonu, doğal ve samimi atmosferi ile yemek severlere keyifli bir ambiyans sunan The Beyond'un özellikle Güney Fransa, Güney İtalya ve Türk mutfaklarının rafine yorumlanışı ile oluşturulan menüsünün en çarpıcı yanı, yeni dünya gastronomi trendi olan "Çiflikten Masaya".

Ötesinde bir lezzet

Tamamen doğal malzemeler kullanılarak yapılan ve farklı soslarla kombine edilerek yemekler ve tam bir görsel şölen tadında yapılan sunumlarla misafirlerine eşsiz bir deneyim sunan The Beyond'ta lezzet, ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'ya emanet.

Çiftlikten Masaya

The Beyond, yok olmaya yüz tutmuş zengin Akdeniz ve Anadolu çeşitliliğini yeniden canlandırmayı hedefleyen "Çiftlikten Masaya" konseptiyle daha sağlıklı bir yemek kültürü için yabani ot, hayvansal ürünler, mantarlar ve farklı buğdayları mutfakta yeniden yorumlayarak bir sentez oluşturuyor.

Şef Mehmet Yalçınkaya'nın geleneksel ve doğal ürünleri yeni bir bakış açışı katarak farklı tatlarla zenginleştirdiği "Sentez Mutfak" yaklaşımıyla mevsimler, yemeklere yansıtılıyor, taze ve fresh ürünlerle yaratılan doğal tatlar, farklı pişirme teknikleriyle modernle buluşturuluyor.

The Beyond, geleneksel ve modernin bir araya getirildiği zengin lezzetleri,şaşırtıcı sunumlarla masalara taşıyarak misafirlerini keyifli bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

Ötesinde bir ambiyans

Kendi menünüzü hazırlama imkanından, beğendiğiniz doğal ürünleri satın alma şansı "Chef Market" konseptine kadar tamamen farklı pek çok detayın misafirlerle buluştuğu The Beyond, doğal ve özgün yemeklerin yanı sıra, şaşırtıcı ve tematik mimarisi ile de göz dolduruyor.

Tavanı delip geçen Akdeniz kuşu

İtalya ve Avrupa'da pek çok farklı projeye imza atmış mimar Erdem Şeker tarafından yapılan projenin konsepti "mperfection" olarak kurgulandı.

Doğanın mükemmel düzeninin moderniteyle birlikte insan eliyle bozulmasına bir gönderme olarak konumlandırılan "Imperfection", mekanın tavanını delip geçen Akdeniz kuşunda hayat buluyor.

Tavanda farklı dillerde yazılmış olan şiirler ise, farklı kültürlerin zıtlıklar yaratmadığını, aslında bir arada olarak aynı yemekten, aynı müzikten keyif alabileceğini simgeliyor. The Beyond'da mekanı hikayelendiren heykeller, Akdeniz renkleri, farklı malzemelerin tasarımsal uyumu ile yaratılan ambiyans ile mükemmel bir atmosfer sunuluyor.

Fransız sanatçı Cedric Menard ise İstanbul'un martılarından esinlenerek yaptığı çok özel iki duvar tasarımı ile mekana imza atanlar arasında yer alıyor.

The Beyond, sunacağı eşsiz lezzet deneyimi ile Akasya Alışveriş ve Yaşam Merkezi VIP katında.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.