Lobby İletişim... GURUR TABLOSU; YEDİ ÖDÜL BİRDEN!

Lobby İletişim... GURUR TABLOSU; YEDİ ÖDÜL BİRDEN!

İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği (İDA) tarafından, başarılı iletişim çalışmalarının değerlendirdiği, “2021 PRİDA İletişim Ödülleri” sahiplerini buldu.

Bugüne kadar üst üste dört kez “Yılın En İtibar Kazandıran Ajansı” ödülünü kazanarak bir rekora imza atan Lobby İletişim, “2021 PRİDA İletişim Ödülleri” kapsamında verilen 45 ödülden yedisini daha müzesine taşıdı.

Lobby İletişim, bu yıl dördüncüsü düzenlenen PRİDA 2021’de; “Konu ve Gündem Yönetimi”, “Lider ve Sözcü İletişimi, “Dijital ve Sosyal Medya Uygulaması”, “Gerçek Zamanlı İletişim”, “sponsorluk” kategorilerinde ödüle layık görüldü. Lobby İletişim ayrıca, “Stratejik İletişim” başlığı altındaki 13 kategoride bulunan projelerle, “Dijital ve Sosyal Medya Uygulaması” başlığı altında dört kategoride yer alan projeler arasında yapılan değerlendirmede iki büyük ödülün de sahibi oldu.

Bu yıl 45 kategoride gerçekleşen başvurular; akademisyenler, sektör profesyonelleri, gazeteciler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan jüri tarafından, büyük bir titizlikle incelendi. 

Değerlendirme sonucunda, Lobby İletişim; 

‘Koç Holding Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve İstanbul Sözleşmesi Kamuoyu” çalışmasıyla “En Başarılı Stratejik İletişim” kategorisinde, 

Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu’nun pandemi dönemi iletişim çalışmalarıyla “Lider İletişimi” kategorisinde, 

“İş Sanat Dayanışma ve Umut Sezonu” projesiyle “En Başarılı Dijital ve Sosyal Medya Uygulaması” kategorisinde, 

Türkiye İş Bankası’nın “Hatay İçin Elele” projesiyle “Gerçek Zamanlı İletişim” kategorisinde, 

Türkiye İş Bankası’nın 15 yıldır sürdürdüğü “Satranca Destek” projesiyle “Sponsorluk” kategorisinde olmak üzere toplam beş ödüle layık görüldü.

Lobby olarak, iletişimi işin ötesinde bir yaşam biçimi olarak gördüklerini ifade eden Lobby İletişim Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Uzun, yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Küresel salgın nedeniyle zorlu bir süreçten geçiyoruz.

Bu dönemde, ulaşılan başarılar hepimiz için büyük bir moral ve motivasyon kaynağı.

Lobby olarak, kısa bir süre önce The ONE Awards’da 4. kez “Yılın En İtibar Kazandıran Ajansı” seçilmiş olmaktan büyük mutluluk duymuştuk.

PRİDA 2021 ödülleriyle bir kez daha başarılarımızı taçlandırmanın gururunu yaşadık. 

Bu zorlu salgın döneminde hepimize moral ve motivasyon kaynağı olan bu ödüller nedeniyle, iş ortağı olduğumuz değerli markalara, onların bu projelerde emeği geçen kadrolarına ve ekip arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyor, ödüle layık görülen tüm markaları kutluyorum.” 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.