LOCCA NİŞANTAŞI  SANSASYONEL KARDEŞLERLE AÇILDI!

LOCCA NİŞANTAŞI SANSASYONEL KARDEŞLERLE AÇILDI!

Locca Suisse Nişantaşı bu sezon oldukça ilgi toplayacak gibi.Esra ve Ceyda Kardeşlerin DJane'lik yaptığı mekanda eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam ediyor.

Gece hayatının en önemli merkezi Nişantaşı, bu kış sezonu yepyeni bir gece kulübüne ev sahipliği yapacak. İsviçre'den getirilen konsept ile Locca Suisse Nişantaşı bu sezon oldukça ilgi toplayacak gibi. Russian Nights, Brooklyn Nights ve Fashion Partileri ile dikkat çeken mekanın işletmeciliğini Yetiş Şahin ve Bülent Temürtürkan yapıyor. Magazin dünyasının renkli isimleri Esra ve Ceyda Kardeşlerin DJane'lik yaptığı mekanda eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam ediyor.

Locca Suisse, İstanbul'un en prestijli semti Nişantaşı'da bu kış İstanbullulara yepyeni bir alternatif sunuyor. Büyülü atmosferiyle özellikle Nişantaşı geceleri için eşsiz bir yer olan Locca Suisse; yaratıcı organizasyonlar ve partiler için bu yılın en gözde mekânı olmaya aday.

1 Ekim Çarşamba günü görkemli bir açılış partisi ile kapılarını açan Locca Suisse İsviçre'den getirilen konsepti, 800 metrekarelik alanı ve loca düzeninde 1000 kişilik kapasitesiyle sosyete hayatında yeni bir isim. Dünyaca ünlü DJ'ler ve DJane'leri misafir edecek Locca Suisse bu kış sezonunda oldukça ses getirecek. Tüm özel anlarınızı yaşayabileceğiniz Locca Suisse, İstanbulluların yeni gözde mekânı olmaya hazır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum