Loop Club? GECE KULÜBÜNDE İÇ ÇAMAŞIRI DEFİLESİ ATEŞ YÜKSELTTİ?

Loop Club? GECE KULÜBÜNDE İÇ ÇAMAŞIRI DEFİLESİ ATEŞ YÜKSELTTİ?

Zincirlikuyu Loop Club'da, "İstanbulplus" adı altında, Womes İç Çamaşırlarının ana sponsorluğun da gerçekleştirilen gecede yapılan iç çamaşırı defile adeta gecenin ateşini yükseltti.

"İstanbulplus" Adı altın ilki gerçekleştirilen organizasyon magazin dünyasından bir çok tanıdık ismin katılımı ile 17 Mart gecesi Loop Club da yapıldı.

Womes iç çamaşırlarının gerçekleştirdiği mini defilede konuklar podyumda ki mankenleri hayranlıkla izledi ve sergilenen çamaşırları büyük beğeni topladı.

Canlı performanslarıyla eğlenceyi doruğa taşıyan Dj Selçuk Baysal ve Dj Koray Güçkıra, sabahın ilk ışıklarına kadar en hit parçaları çalmaya devam etti.

İletişim sponsorluğunu magazinkolik.com'un yaptığı geceyi barda yeni sevgilisi Mesut Aksu ile izleyen Tuğba Ekinci, sabahın ilk ışıklarına kadar sevgilisi ile samimi pozlar vermekten de çekinmedi.

Mekan çıkışında gecenin organizatörü Mert Demirden ve Marka Danışmanı Emirhan Karadağ ile yapılan röportajda, "İstanbulplus" için beklenenden daha büyük bir ilgi gördüklerini ve bu durumun kendileri için gurur verici olduğunu belirttikleri görüldü. En yakın zaman da organizasyonun VOL2 ile tekrar karşımıza çıkacağını da sözleri arasına ekleyen Mert Demirden ve ekibin nasıl bir içerik hazırlayacakları ise şimdiden merak konusu...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.