Lütfü Sapmaz? MESLEKTEKİ 20. YILA GÖRKEMLİ KUTLAMA?

Lütfü Sapmaz? MESLEKTEKİ 20. YILA GÖRKEMLİ KUTLAMA?

Profesyonel mekan işletmeciliğinin başarılı ismi Lütfü Sapmaz, 20. Yılında kendi mekanı Portaxe'de iş, sanat, medya ve siyaset dünyasından ünlü isimleri ağırladı?

Fotoğraflar; Muharrem ERDEMİR

Çırağan Sarayı, Kemer Country, Park Orman, Klassis ve Beltur Köşkleri'nde çeşitli kademelerde başarılı işlere imza atan Lütfü Sapmaz, meslek hayatındaki 20. Yılını kutladı.

Bu şık mekanlardaki 15 yıllık profesyonel deneyiminin ardından, 6 yıldır da Portaxe ve Yıldız Parkı içerisindeki, Dahill İstanbul'da iş hayatını başarıyla devam ettiren tanınmış işletmeci Lütfü Sapmaz, 20'inci yılını Portaxe'te sanat, siyaset ve medya dünyasının önemli isimleriyle kutladı.

Vatan Şaşmaz'ın sunduğu ve 2000'den fazla davetlinin katıldığı gecede Güneri Civaoğlu, Nebil Özgentürk, Ali Ağaoğlu, Engin Çağlar, Magazinkolik.com Genel yayın Yönetmeni Nurcan Sabur, ünlü yönetmen Yılmaz Atadeniz, Dr.Murat Topoğlu, Ahu Tuğba ile kızı Anjelik, Nil Burak ile oğlu DJ Cemre Burak, Nuri Alço, Mahmut Hekimoğlu, Murat Parasayar, Faruk Özdemir, "Çocuklar Duymasın" ekibinden Osman Gidişoğlu ve Ömer Güney, Zeliha Sunal geceye katılan ünlü isimlerden bir kaçıydı.

Yılda 600'den fazla banquet gerçekleştiren ve doğru zamanda doğru işe imza atarak daha da büyümeyi hedeflediğini belirten başarılı işletmeci, bu özel gecesinde 20. Yıl pastasını ailesi ve çalışanlarıyla birlikte keserken yanında olan tüm dostlarına da teşekkür etti.

Çok yakın dostları ve iş hayatında birlikte olduğu kişiler de başta Güneri Civaoğlu "Şeffaf Oda" olmak üzere Lütfü Sapmaz'a hizmet ve başarı plaketi sundular. Magazinkolik.com Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur'da Sapmaz'a plaket verenler arasındaydı?

Suat Ateşdağlı DJ Performansı, Natalie Marchenko Saksafon Şov ve After Party ile Vatan Şaşmaz'ın sunduğu sıra dışı bir gece?

İş, siyaset sanat ve cemiyet hayatının seçkin simalarının ağırladığı Lütfü Sapmaz'ın 20. yıl kutlamasında birbirinden ilginç sürprizler de sahnedeydi.

Davetlilerin nasıl bir konsept ile ağırlanacağına karar vermek için oryantal şov ve batı müziği eşliğinde modern dansçılar sahnede adeta mücadele etti. Başarılı dansçılar şovları sonrasında davetlilerden büyük alkış aldı. Vatan Şaşmaz'ın sunduğu gecede, Suat Ateşdağlı Dj Performansı ve Natalie Marchenko Saksafon Şov ile eğlence doruk noktasına ulaştı. Bu muhteşem gece sıra dışı D.J. performansın yanı sıra zeybek ve fasıl ile şenlenen after party sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.