Magazinkolik ne derse o!... GÜNAY'DAKİ ÇÖKÜŞÜ YAZDIK, GÜNAY TUNCEL'İN İLİŞKİSİ KESİLDİ?

Magazinkolik ne derse o!... GÜNAY'DAKİ ÇÖKÜŞÜ YAZDIK, GÜNAY TUNCEL'İN İLİŞKİSİ KESİLDİ?

Genel Yayın Yönetmenimiz, Nurcan Sabur'un son köşe yazısında yazdığı "Bir Mekanın Çöküşü; Günay Restaurant" haberimiz anında ses getirdi ve mekanın kurucusu ve ortaklarından Günay Tuncel'in "Günay'la ilişkisi kesildi..

Nurcan Sabur; 29 Ocak Salı günü saat 00.21 de yazdığı köşe yazısında Günay'da yaşadıklarını kaleme almış ve "Vah ki vahhh!..

İşte o an koca Günay çöküyor beynimin kıvrımlarında, tozu dumana katarak. Geride koskoca bir enkaz ve moloz yığını bırakarak?" diye bitirmişti yazısını

Bunun üzerine mekanın basın danışmanı Seynur Kurt şu açıklamayı yolladı;

GÜNAY RESTAURANT Kapandı haberleri gerçeği yansıtmamaktadır.Günay Restaurant kapatılıp yerine Kulüp 12 adıyla yeni bir mekan açılacaktır haberleri de gerçeği yansıtmamaktadır.

Günay Restaurant'da Çarşamba Geceleri eğlence tam gaz sürerken 9 Şubat 2008 tarihinde' ve 14 Şubat Sevgililer Gününde Funda ARAR Sahne alacaktır.

GÜNAY RESTAURANT'ın yıllardan beri sahibi olan ve arka planda kalan adından söz ettirmeyen Kırklareli Spor'un Başkanlığı görevini de sürdüren iş adamı Kıvanç KURTAR basında çıkan haberlere açıklık getirmek için yarın yani 01.02.2008 Cuma günü saat 15.00'de Basın Toplantısını Şişli'de bulunan Mekanında yapacaktır. Tüm Basın Mensuplarına önemle duyurulur.

Bu yazıdan da anlaşılabileceği gibi, Bundan böyle Günay Restaurant'ın işletmesi; arka planda kalan asıl sahibi Kıvanç Kurtar tarafından yapılacak?

*********************************

Bu arada haberimiz, bir yandan ses getirirken, öte yandan Günay Tuncel'in avukatlığına soyunan bazı kişilere bir de haberim var; Çarşamba gecesi ben gene Günay'daydım, ama menöyü soracak Günay Tuncel orada yoktu? Çünkü mekanın gerçek patronu Kıvanç Kurtar, yazdığımız gibi çöküşü görmüş ve bu gidişe "dur" demek için olaya el koymuştu?

Böylece İnternet ölçümlerinin tek verisini sunan ALEXA'ya göre magazinkolik'in çok kısa sürede geldiği nokta, diğer geride kalan sitelere şu mesajı veriyordur heralde;

Gerçek habercilik, gazetecilik ve yorumculuk, sonradan olma gazeteciliğe asla prim tanımayacaktır zaten de tanımamaktadır?

Aşağıdaki link; yazdığımızı okuyup anlayamayanlar için tekrar konulmuştur!

Nurcan Sabur'un 29.01.2008 tarihliköşe yazısını Okumak için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.