MAYOTTE'UN MART PROGRAMI DOPDOLU!

MAYOTTE'UN MART PROGRAMI DOPDOLU!

Beyoğlu'nda eğlencenin kalbi Mayotte Pub&Live, resident sanatçılarının yanı sıra, renkli ve çok hareketli konserlere ev sahipliği yapmaya Mart ayında da devam ediyor.

İşte Mayotte'un Mart konser programı!

8 Mart ? Kaan Altınova

Müzik hayatına 1992'de İzmir'de kurduğu "Kaos" grubu ile başlayan Kaan Altınova, "Paşa" ismiyle devam ettirdiği projesiyle 2003 yılında "Paşalar Gibi" albümünü çıkardı. Ardından, müzik kariyerine solo performansıyla devam etmeye karar veren Altınova, 8 Mart'ta Mayotte'u coşturacak!

13 Mart ? Erdem Ergün

2010 yılında, Sony Music etiketiyle ilk albümü "Yek Ahenk"i yayınlayan Erdem Ergün, 13 Mart'ta Mayotte'da sahne alıyor. Doğu ve batı seslerini çok sade oranda birleştirdiği, gitar ağırlıklı sound'uyla dikkat çeken Erdem Ergün keyifli bir Salı gecesi için en doğru seçim.

14 Mart ? Anıl Şanlıel What The Funk

Anıl Şanlıel, Doğaç Titiz ve Alper Cengiz gibi, pek çok ünlü grup ve müzisyenle çalışmış ve aynı zamanda Türkiye'nin uluslar arası müzik arenasında gurur kaynağı olmuş isimlerden oluşan What The Funk, 14 Mart'da Mayotte konuklarıyla buluşacak.

15 Mart ? Deniz Yükseler

Show TV ekranlarındaki "O Ses Türkiye" yarışmasında finalistlerinden biri de olan Deniz Yükseler, müzikal eğitimini ve yeteneğini güçlü sahne performansında bir araya getirmeyi başarıyor.

17 Mart ? Metroboss

Rock, funk ve Anadolu blues sound'unda yabancı parçaların yanı sıra folklorik Türk ezgilerinin de ritmik ve dinamik bir tarzda seslendirildiği eğlenceli sahne performanslarıyla tanınan Metroboss 17 Mart'da Mayotte sahnesinde olacak.

21 Mart ? Altuğ Akınsel

Genç yaşına rağmen, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları gibi önemli kadrolarda müzik direktörlüğü yapmış bir isim olan Altuğ Akınsel "Değişmişiz" adlı ilk albümünden parçalarla 21 Mart'ta Mayotte'da sahne alıyor.

22 Mart ? Evren & Smooth Tones

Vokalde Evren Gülerman, gitar ve vokalde Selçuk Çağlayan, elektro gitarda Burak Dalmaz, bas gitarda Fatih Aylan, keyboard'da Cenk Keskinler ve davulda Mustafa Ildız'dan oluşan grup; pop, rock, funk, soul-jazz ve r&b parçalarının yanı sıra, 70'li ve 80'li yılların dillerden düşmeyen şarkılarını da Mayotte dinleyicileriyle buluşturacak.

24 Mart ? Neverband

Rock'n Coke 2011'de sahne alan NeverBand, altı kişi biri dişi kadrosuyla Mayotte Pub'ın düzenli misafirlerinden. Konserlerinde çoğunlukla rock'n roll parçalarını yorumlayan grup, ayrıca birkaç farklı şarkıyı aynı potada eritip tek parça haline getiren mash-up tekniğiyle yeni malzemeler üretmeye çalışıyor.

28 Mart ? Hayal Bandosu

2003'te "Mavinin Yankısı" olarak yolculuğuna başladı ve ilk meyvelerini "Aşk Söyletir" adıyla 2009'da verdi. Stüdyo deneyiminin ardından "Hayal Bandosu" adıyla Türkiye genelinde birçok yerde konserler verip, çeşitli tiyatroların oyun müziklerine imza atan grubun bu seferki durağı ise "Renkler". Anıların yankılarını renklere dönüştüren, yolculukları şarkılarla anlamlandıran Hayal Bandosu'nun renklerle kucaklaşan hayallerine sizleri de ortak etmek için 28 Mart akşamı herkesi Mayotte'a bekliyor.

29 Mart ? Funk Alaturka

Funk, pop, disco, rock şarkıları; kanun, darbuka gibi alaturka enstrümanlarıyla ve ezgileriyle süsleyerek yorumlayan Funk Alaturka, kalabalık kadrosu ve izlenesi sahne performansıyla eğlenceli bir showband.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.