Meddo Teressa... KARNAVAL TADINDA AÇILIŞ!

İş insanı Tolga Salman ve Mehmet Geçer tarafından Sancaktepe Çamlık'da hayata geçirilen 3 katlı Meddo Terassa ‘nın açılışı yoğun izdihama sebep oldu .

Karnaval havasında gerçekleştirilen açılışta renkli görüntüler yaşandı .

Açılışta ünlü sanatçılar Ferman Toprak, Ece Gürsel, Ahmet Ayverdi, Doya Doya Moda finalisti Betül Böçkün, Ataunion Motorsiklet Kulubü, Magazinkolik kurucusu duayen gazeteci Nurcan Sabur, Kabile Dans sirk ve gösteri sanatları, Karadeniz'li sanatçılar ve birçok iş adamı ve siyasi parti teşkilatlarından başkanlar ve cemiyet hayatının önemli isimleri yer aldı.

meddocafe-acilis3.jpg

Başarılı model ve yorumcu Ece Gürsel güzelliği ve şarkıları ile açılışa gelen misafirleri büyüledi.

meddocafe-acilis1.jpg

Ece Gürsel'in ardından sahne alan başarılı sanatçı Ferman Toprak, Hayatı Tespih Yapmışım, Tavukları Pişirmişem, şarkıları ile açılışa büyük renk kattı .

meddocafe-acilis2.jpg

Meddo Terassa Genel Müdürü Mehmet Geçer İnşaatın projesini yaparken insanların artık kapalı mekanları tercih etmediklerini salgın riskini minumuma düşürmek için 3 katlı mekanın tamamını çelik konstürüksyon üzerine inşa ederek açık havaya eş değer konsept ile projelendirildiğini bildirdi. 

meddocafe-acilis4.jpg

Meddo Terassa kafe dezenfektasyon işlemleri aynı zamanda Tolga Salman’nın kurucusu olduğu Türkiye’nin en eski ilaç şirketlerinden biri olan Dermo Clean laboratuvarları tarafından güvence altına alınmış ..

Masalarda yoğun şekilde dezenfektan ve menüde vitamin içeren gıda takviyeleri mevcut .

meddocafe-acilis5.jpg

Makanın kurucuları, Meddo Terassa kafe de yaz akşamlarında ünlü sanatçıları konuk edeceklerini canlı müzik organizasyonları ile Anadolu Yakası'nın gözde mekanları arasında yer almaya aday olduklarını sözlerine eklediler .


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.