Medya Takip Merkezi Açıkladı... 2016 YILININ MAGAZİN YILDIZLARI!..

Medya Takip Merkezi Açıkladı... 2016 YILININ MAGAZİN YILDIZLARI!..

Medya Takip Merkezi (MTM), Magazin Gazetecileri Derneği için yaptığı araştırma ile 2016 yılında magazin ve sanat dünyasında öne çıkan ünlüleri belirledi.

Medya Takip Merkezi, magazin dünyasının 2016 yılını değerlendirdi. Rapora göre, 2016 yılının en çok konuşulanlar listesinde ilk sıraya ünlü yapımcı Acun Ilıcalı yerleşti.

Reytingi yüksek programlara imza atan Acun Ilıcalı, yıl boyunca projeleri kadar özel hayatıyla da adından söz ettirdi. 13 yıllık eşi Zeynep Ilıcalı ile anlaşmalı ayrılan Ilıcalı, ayrılık sonrasında sevgilisi Şeyma Subaşı ile medyada daha çok görüntülenmekten kaçınmadı. 

Acun Ilıcalı, yazılı basında 2 bin 748, görsel basında 2 bin 52, elektronik basında 46 bin 257 habere konu olarak toplam 46 bin 257 haberle basında yer aldı. 

Listenin ikinci zirve ismi 34 bin 48 haberle ünlü komedyen Cem Yılmaz oldu. “G.O.R.A.” ve “A.R.O.G.” filmlerinde izlediğimiz Arif karakterini,  tekrar hayata geçirmeye hazırlanan Yılmaz "Akif ile 2016” filmi için hazırlıklara başladığını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Megastar Tarkan, 33 bin 66 haberle listenin üçüncü sırasında yer aldı. Ünlü popçunun sevgilisi Pınar Dilek’le sürpriz şekilde hayatını birleştirmesi medyada öne çıkan konular arasında yer aldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.