MEDYA VE İŞ DÜNYASINI BULUŞTURAN DAVET!

MEDYA VE İŞ DÜNYASINI BULUŞTURAN DAVET!

Halkla İlişkiler sektörüne farklı bir anlayış getiren Brandistanbul PR İletişim Ajansı, yeni yıla hızlı bir giriş yaptı. Brandistanbul PR Ajans Başkanı, Marka ve İletişim Uzmanı Hatice Kumalar yeni yılın gelişini ve doğum gününü verdiği görkemli davetle kutladı.

Kumalar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen davette medya ve iş dünyasının önde gelen isimleri yer aldı.

İletişimde fark yaratmak amacıyla 2014 yılının ilk çeyreğinde kurulan, teknolojiden sağlığa, otomotivden enerjiye, inşaat sektöründen mobilya ve dekorasyona, gastronomiden mücevher sektörüne kadar birçok alanda hizmet veren Brandistanbul PR, yeni yılın gelişini renkli bir davetle kutladı.

Brandistanbul PR Ajans Başkanı Hatice Kumalar’ın ev sahipliğinde Nişantaşı’nda bulunan ofisinde gerçekleştirilen davete basın dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

MEDYA VE İŞ DÜNYASININ SEÇKİN İSİMLERİ KATILDI

haticekumalar-davet1-001.jpg

Görkemli davette aralarında duayen gazeteci, Milliyet Köşe Yazarı Reha Arar, başarılı yönetmen Özcan Maviş, yemek yazarı Hülya Meral, gastronomi ve gezi influencerı Şennur Enginler, ressam ve akademisyen Belma Yağmur, EGD’yi temsilen Ahmet Coşkunaydın, Nethabertv Genel Yayın Yönetmeni Hikmet Aydoğan, Nyxmag Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Nurgül Eryıldırır, ünlü modacılar Perihan Demirdelen, Recep Demiray, Mahizer Genel Müdürü Şebnem Aktürk, Camelot Maritime Genel Müdürü Emrah Çavuşoğlu, yapımcı Özlem Çelik’in de yer aldığı çok sayıda isim yer aldı.

Davette aynı zamanda Brandistanbul PR Ajans Başkanı Hatice Kumalar’ın geçmiş doğum günü kutlaması da gerçekleşti.

 Konuklarıyla tek tek ilgilenen Kumalar yaptığı konuşmada “İyiliğin gücüne ve paylaşmanın enerjisine inanıyorum.

haticekumalar-pasta-001.jpg

Geçmiş doğum günüm vesilesiyle iyiliği ve dostluğumuzu paylaşmak adına düzenlediğimiz bu gecede benimle olan tüm arkadaşlarıma ve ekibime gönülden teşekkür ederim.

Ne hissedersek, nasıl davranırsak hayatımıza onlar yansır. Güzel insanların varlığıyla, birbirimizin başarılarıyla gurur duyduğumuz, bu ekosistemimizi büyüttüğümüz bir yıl diliyorum hepimize” diye konuştu.

Davetliler gece boyunca oyuncu ve DJ Akın İshakoğlu’nun müzikleriyle doyasıya eğlendi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.