Mehmet Ali Erbil - Acun Ilıcalı… BUZLARI FENERBAHÇE  VE ALİ KOÇ ERİTTİ!...

Mehmet Ali Erbil - Acun Ilıcalı… BUZLARI FENERBAHÇE VE ALİ KOÇ ERİTTİ!...

Mehmet Ali Erbil bir dönem arasının bozuk Acun Ilıcalı'ya övgüler yağdırdı. Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un yeni yönetim kurulu için listesinde yer alan Acun Ilıcalı için ünlü şovmen " Acun Ilıcalı'nın vizyonuna ve tutkusuna güveniyor sizi destekliyoruz. Fenerbahçe sevgisi herşeyin üstündedir. Bu sevgiyi paylaşmamız bizim için büyük bir onurdur " diyerek destek verdiğini söyledi.

DurakMedya'da yer alan habere göre ünlüler Fenerbahçe başkanlığında taraflarını belli etmeye başladı. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil Fenerbahçe başkanı Ali Koç'u destekleme kararı aldığını söyledi.

mehmetalierbil-acun-fenerbahce1.jpg

Sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olan ve aynı zamanda Fenerbahçe kongre üyeliği bulunan ünlü şovmen bir dönem arasının açık olduğu Acun Ilıcalı'ya övgü dolu sözler sarf etti.

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un yeni yönetim kurulu için listesinde yer alan Acun Ilıcalı için Erbil " Acun Ilıcalı'nın vizyonuna ve tutkusuna güveniyor sizi destekliyoruz. Fenerbahçe sevgisi herşeyin üstündedir. Bu sevgiyi paylaşmamız bizim için büyük bir onurdur " dedi.

SERVETİNİ SORGULAMIŞTI 

Ünlü şovmen katıldığı bir programda Acun Ilıcalı için "Acun elinde mikrofonla benden yarım saat röportaj alabilmek için kapımda bir saat bekliyordu. Birkaç yıl içinde iki tane ulusal kanal, bir dijital platform, İngiltere'de iki futbol takımı, iki özel uçak, sayısını bilmediğimiz tekneleri... Ben 50 yıldır televizyon starıyım, ne bir kanalım var ne bir uçağım var. Artık bunu kamuoyuna sunuyorum. Para aklamaya gelirse, 300 eurom vardı, Almanya'da akladım da geldim" şeklinde konuşmuştu.

"HAYATA 5-0 MAĞLUP BAŞLAMIŞ!”

Ilıcalı ise Erbil'in sözlerine karşın; "Ona gülüyorum sadece. Kendisi Çarkıfelek'i ona sundurmadığımız için sinirlenmiş, öyle anlıyoruz. Bir yapımcıyla oyuncu aynı parayı mı kazanır? Mehmet Ali zaten bir yapımcı kadar kazanacağını hesap ettiyse hayata 5-0 mağlup başlamış. Televizyonda belki bir milyar insana program seyrettiriyorum; sonra Acun nasıl para kazanıyor? Ne güzel bir dünya bu ya! Mehmet Ali Erbil ile ben ne zaman bir araya gelmişim? Daha önce hiç benim kanalımda yer almış mı? Ben herkesi kanalımda çalıştırmak zorunda mıyım?" şeklinde cevap vermişti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.