Melih Doğan...MESLEKTE 28:YILINI KUTLUYOR!

Melih Doğan...MESLEKTE 28:YILINI KUTLUYOR!

Çocukluk hayali tiyatro oyunculuğundan vazgeçip mekan işletmeciliği yapmaya başlayan Melih Doğan meslekte 28. yılını kutluyor.

1973 doğumlu işletmeci turizm ve otelcilik okulundan mezun olduktan sonra bir otelin barında halkla ilişkiler yapmaya başlayarak mesleğe adımını atmış.

Daha sonraları barmenlik ile mesleğin mutfağını da öğrenerek bilgilerini pekiştirmiş.

İşletmeciliğe ise Nişantaşı Cafe İn ile adım atan Melih Doğan,Kafkas, Frape, Cafe Krape, Nar Pera, Cool Levent derken son olarak Karaköy'de bulunan Chez Moi ile Karaköy'ün eğlence sektöründe ön plana çıkmasına katkı sağlıyor.

Son yılların gözde eğlence mekanlarının yeni adresi olan Karaköy Chez Moi nin işletmecisi Melih Doğan sayesinde sosyete ve iş dünyasınında uğrak yeri oldu.

Uzun zamandır Chez Moi ile işletmeciliğe devam eden Melih Doğan bundan sonrada nereye gitse peşinden müşterilerini de beraberinde götüreceği kesin.

"Benim için mekana gelen müşteriler bir süre sonra arkadaşım, dostum oluyor o sebeple hiçbirisine müşteri gibi davranmıyoruz"diyor.

Ayrıca yapmış olduğu Dj performans ile kendine hayran bırakan bir müzik listesine sahip olan Melih Doğan konuklarını oldukça iyi eğlendiriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.